Makkelijk snel en netjes Alleen een paar dingen waren er niet ... zou fijner vinden als je dat hoort voor het geleverd word. Verder geen opmerking
De aanbiedingen in de app kloppen niet met die op moment van bezorgen. Ik kan de aanbiedingen ook niet zien van de week waarin er bezorgd wordt.
Mijn bestelling werd middels een korte mail met kleine verontschuldiging geannuleerd door Plus. Ik moest daardoor op 2e Kerstdag mij. boodschappen nog gaan doen.
Ik bestel mijn kerst eten ruim van te voren. We gaan het ophalen in de winkel. Ze weten nergens van. En als het via ons ordernummer bekeken word is er 1 ding wat klopt. Dat is een fles Bailey. De rest van wat ik besteld had werd bij elkaar geraapt door de chef en kreeg spullen die er nog geen eens op leken. I.p.v. een gourmetschotel zagen we bij thuis komst een fondueschotel er in zitten. Met als datum van 25-12-2023. Dus alles terug gebracht en snel nog zelf wat we los konden kopen gekocht. Voor ons NOOIT MEER. Wat een verschrikkelijk ervaring met de kerstdagen. LIJDA
Het klopt, PLUS heeft lekker eten en het personeel is super vriendelijk. Jammer dat de vis-gourmet niet geleverd was, maar dat heeft wellicht iets met de toeleverancier te maken. Ondanks dat, een goede supermarkt.
Week voor tweede kerstdag bestelling geplaatst. Zou die dag thuisbezorgd worden. O.a. voor 11 personen aan gourmetschotels zaten erbij. 24 dec. Om 16 uur 's middags werd er gebeld dat het niet bezorgd kon worden op 26-12 of het woensdag kon Uiteindelijk afgesproken het zelf op te halen tussen 10 en 12 uur, werd later verplaatst naar 12 uur want er waren geen inpakkers. Op 26-12 om 11 uur telefoon, wij zouden de bestelling toch komen halen tussen 10 en 12 uur? Nee dus om 12 uur. Wat bleek alles was niet aanwezig, o.a. de gourmetschotels Maar degene die belde zou nog in de winkel kijken. Bij ophalen was er 1 schotel voor 2 personen ipv voor 11 personen 4 schotels. Gelukkig had ik ondertussen bij AH schotels gekocht. Echt een hele teleurstelling, zeker omdat er weinig begrip leek voor onze situatie.
In het algemeen kan ik zeggen dat ik tevreden ben met mijn bestellingen bij Plus. Alleen is het jammer dat allleen geleverd wordt wat op het moment van bezorging in de winkel aanwezig is. Kennelijk wordt er niet vooruitgekeken naar wat er op de dag van bezorging aanwezig zou moeten zijn.
Helaas miste er 1 product van de spullen die ik wel betaald heb. Verder was alles in orde.
Alles netjes compleet en op tijd bezorgd
Alles op voorraad, netjes geleverd op afgesproken tijd.
Zoals altijd nette bezorger en vriendelijk. Alle boodschappen soms met alternatief goede kwaliteit.
de boodschappen werden mij keurig in de keuken gezet
Ik was aan het begin van de bezorgroute maar een koeltas met diepvriesproducten was vergeten te bezorgen, toen ik op de terugweg (2 uur later) de tas alsnog kreeg was alles eigenlijk ontdooid en smaakt niet goed meer, ik twijfel nog of ik het gewoon terug moet brengen.
als invalide kan ik mij boodschappen niet meer zelf doen. het is dus vanzelf sprekend dat ik elk moment bij een supermarkt online kan bestellen.
De service is goed. Ik vind het alleen jammer als je online besteld de kratten Heineken bier 0.0 er niet bij staan. Die moet ik dan apart bestellen en dan worden de kosten hoger.
Boodschappen worden altijd netjes op tijd bezorgd.
Netjes . Op tijd n goede vervanging bij de producten die er niet waren . Waren maar twee . Erg tevreden
Nadat gebleken was dat de bestelling niet voor volle 100% kan worden geleverd, was ik opgebeld om samen naar een andere optie te zoeken.
Ik bestel de boodschappen voor mijn werk altijd bij de Plus en wij zijn erg tevreden
Bestellen gaat altijd vlekkeloos. Ruim assortiment aan producten.
Ik bestelde voor de aanbiedingen. De producten die niet in de aanbieding zijn, zijn helaas duurder dan bij andere supermarkten. De bezorger is wel een topper! Hij belde!!!! dat hij 15 minuutjes vertraging had.
Vele producten waren niet leverbaar, wat niet werd vermeld bij het afhalen. Aantal producten waren vervangen, wat niet verteld werd. Verpakkingen stonden bol (wel langere houdbaarheidsdatum) en 1 verpakking met vis was nog maar 1 dag hoidbaar.