Alleen plus oelerweg is zeer klantvriendelijk en servicegericht. Die in Borne bedonderen je en reageren nergens op
Dit was mijn 1e keer dat de boodschappen bezorgd werden .goede service
Vriendelijke bezorger geeft aan we hebben wat vervanging Kip teriyaki wordt bamipakket Pizza wordt lasagnepakket De ingrediënten die bij de pakketten meebesteld waren heb ik nu over en de ingrediënten van geleverde pakketten heb ik niet… Dus retour Andere maaltijdsalade, andere chocolade ander brood Etc etc Nu al een paar keer achter elkaar andere of verkeerde spullen Vorige keer werden er maar twee kratjes geleverd ipv drie of vier zo veel ontbrak er. Verder is er bij een vorige bestelling een afbakbrood geleverd wat n paar dagen later beschimmeld in de kast lag… Dit moet ik in de winkel gaan retouren Dit werkt zo niet
Het is altijd goed verzorgd en heel zorgvuldig, meedenkend en vriendelijk bezorgd. Heel blij mee!
altijd vriendelijke en behuplpzame bezorgers
Ik ben al wat ouder versleten knieen waardoor ik moeilijk kan bukken of op mijn knieen zitten om de blikken honden voer uit het rek te halen dus dit is de beste oplossing voor mij.
Bestellen gaat makkelijk. Alternatief levering bij niet op voorraad werkt ook goed. Prettige, vriendelijke bezorging. De mail voor het volgen van de bezorger is heerlijk: als klant weet je waar je aan toe bent en kun je lekker je dingen er omheen plannen. En als de bezorger komt sta jij er klaar voor, zodat hij ook snel weer door kan. Super tevreden!
Goede ervaring
Ik bestel verspaketten en krijg deze met de datum van de volgende dag. Dat vind ik erg slecht. Let daar op mensen bestellen online een week boodschap dit vond ik erg slecht.
Vriendelijke bezorgers die mijn bestelling plaatsen in mijn huis
Als je het zelf niet meer kunt , Is dit een geweldige oplossing.
Snelle levering. Met 1 dag in huis . Netjes verzorgd en een vriendelijke bezorger.
Helaas was deze keer de kaas reeds beschimmeld ofschoon de houdbaarheidsdatum nog tot volgende maand loopt!
Goede artikelen ' word 4 hoog gebracht door vriendelijke hulpzane persoon. Weer uiterst tevreden met jullie . Mijn dank
Jammer dat de app de tijd steeds verschuift.
Deze keer een positieve ervaring met de Plus
Altijd correct in bestellen en bezorgen
Altijd op tijd bezorgd, goed assortiment en makkelijke bestel side.
Goede levering. Zeer vriendelijk personeel. Ruben bedankt voor alle leveringen
Mits de app van plus niet steeds opnieuw om inloggen vraagt, ben ik tevreden
Wordt netjes en op tijd geleverd
Vriendelijk personeel en op tijd geleverd. Er miste niets uit mn bestelling. Wel veel dingen aan de datum. Ik had kip dat tot dezelfde dag goed was en moest het dus ook dezelfde dag opeten. Verder veel aardappel producten en vlees wat maar tot morgen goed is. Zoveel aardappels eet ik niet op een dag haha en mn vriesvak is maar zo groot. Gelieve hier echt de volgende keer op letten. Want ik betaal liever geen volledige prijs voor vlees dat dezelfde dag over de datum gaat. Voor nu zou ik het daarom niet aan bevelen
Mijn bestelling was niet geraapt maar ook niet in de winkel. Ik zit nu te wachten dat hij nu bezorgd gaat worden. Neem aan dat het goed komt. Ja/nee aanbevelen is wat hard als je nee zegt, maar ja is het ook nog niet.
Leuke nette vriendelijke bezorger en de boodschappen helemaal in orde toppy.