Aantal producten niet leverbaar terwijl ik al ruim van tevoren heb besteld. Producten die rot zijn Rijstvellen gevouwen in de krat, dus allemaal stuk. Veel producten niet leverbaar en daar een duurdere variant voor gekregen en die ook moeten betalen. Amersfoort plaatjes vergeten.
Alles lekker 0p tijd bezorgd bestelling was niet compleet maar is netjes nabezorgt al met al een goede ervaring
Ik had online een bestelling geplaatst, met de reden om te voorkomen dat wanneer ik boodschappen zou halen mijn gewenste producten niet aanwezig zouden zijn. De 24e ‘s ochtends werd ik gebeld, dat een product ( 4 stuks) dat ik besteld had niet was geleverd, dit was ook nergens anders meer te koop, daar ging mijn voorbereidingswerk voor kerst.
Goede service Alleen de versheid van fruit kan m.i. beter vooral de druiven
Fijn om alles weer thuisbezorgd te krijgen.
Boodschappen netjes verpakt Vriendelijk personeel Verse producten met goede houdbaarheidsdatum
Het plaatsen van de bestelling ging top. Het was de eerste keer voor mij. Ik zag op tegen de kerstdrukte in de winkel, dus online alles vers laten bezorgen leek me ideaal. Er waren een aantal bestelde artikelen niet voorradig, de aangeboden alternatieven waren goed, deze werden aan de deur getoond. Echter mijn hoofdgerecht voor kerst, waarvan ik er 2 besteld had, was er maar 1 van. Ik baalde dat mij dit niet per mail bijv. was medegedeeld of dat er nog een ander alternatief kon worden aangeboden. Mijn man is toen nog naar de drukke winkel moeten gaan waar tóch nog 1 zelfde vleesgerecht voorradig was. De bezorger was echter zeer klantvriendelijk. Kortom, positieve 1e ervaring. Alleen jammer dat ik, uitgerekend voor het hoofdgerecht met kerst, niet compleet was.
Helaas werden een groot aantal boodschappen niet geleverd. Jammer dat dit niet meteen op de site wordt aangegeven als een product niet geleverd kan worden. Nu kon ik alsnog naar de winkel rennen. Jammer.
Boodschappen voor feestdagen laat ik niet meer bezorgen, doordat artikelen niet geleverd werden,moest ik toch nog naar een andere supermarkt.
Zie boven.
Ik ben altijd blij als ze mijn boodschappen bezorgen,vriendelijke medewerkers.
Plezier om van jullie service gebruik te kunnen maken, zeer vriendelijk personeel!!
Mijn bestelling betrof biologisch gourmetvlees. Op de ochtend van het afhalen kreeg ik een mail en een telefoontje dat het vlees niet op voorraad was en niet geleverd zou worden. Geen alternatief aangeboden. Een dag voor kerst moest ik het zelf maar uitzoeken. Waardeloos, ik doe geen bestellingen bij plus meer. Dan maar weer gewoon bij Albert Hein.
Mooi op tijd. Goede vriendelijke service en makkelijk betalen.
Teveel leveren en niet 1 koekje teveel maar 10 maar wel rekenen.. nu kijken of netjes wordt opgelost woensdag..
Onverwacht extra werken en dan tóch nog online kunnen bestellen én laten leveren op zaterdag! Wat een top service van de Plus! Nogmaals bedankt!
Iedereen Was ondanks de grote drukte rond deze dagen Heel erg vriendelijk bedankt lieve mensen Gelukkig nieuwjaar
Voor mijn kerstboodschappen hebben jullie alles op een zeer nette manier bij ons thuis bezorgd. Helemaal top!
De bezorger is heel vriendelijk en correct maar de boodschappen/bestelling was niet oké. Veel producten waren niet op voorraad waardoor ik daarna alsnog naar de supermarkt moest zelf de taart was er niet wc papier ect. Ik kon niet zien van te voren of deze producten er waren. Voor ons geen bestelling meer bij plus.
Als ik mijn boodschappen bestel om af te halen vind ik t heel erg vervelend als ik dan nog de drukte in moet om deze op te halen dat is geen service oftewel super slechte service Daarbij komt dat ik bijna een week voor de ophaaldatum besteld heb en er veel dingen niet bijzaten die toch echt wel al aan de kant gelegd hadden kunnen zijn zoals roomboter, kruidenboter en kerstchocolade Ik had ook varkenshaas besteld hadden jullie ook niet meer in het gewicht dat ik besteld had heel raar dat is toch een vers product dus neem toch aan dat het gewoon besteld word , dus of er gaat iets fout bij jullie bestel methode of jullie moeten jullie website updaten Al met al in ieder geval totaal niet tevreden met jullie manier van afwerking Ook al eens erover nagedacht dat er mensen bestaan die niet tegen deze drukte kunnen en dan ook bestellen zodat ze niet de drukte in hoeven echt super slecht dit
De drumsticks waren maar goed tot 24 dec. Terwijl ik gevraagd had om op de datum te letten.