Nvt
Goede service. Aardige mensen. Snelle levering.
Netjes op tijd, leuke vriendelijke bezorger.
Jammer dat de bestelling niet compleet was. Was niet voldoende in voorraad
Als stormachtige weer dan zal ik altijd boodschaldn bestellen
Altijd artikelen die er niet zijn
Netjes op tijd, vriendelijk personeel en er wordt goed gekeken naar alternatieven als iets er niet is. Al jaren, als ik laat bezorgen kies ik voor Plus. Zeker rond de feestdagen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Fijne dagen gewenst voor het hele team !
Altijd vriendelijk personeel, als er een keertje iets niet helemaal goed is wordt het direct perfect opgelost. Top bedrijf en medewerkers.
Ik één woord geweldig, Vriendelijke bezorger en goede sevice.
Voor de eerste keer zo boodschappen besteld en het ging zeer makkelijk. Kortom perfect!
Mijn eerste keer thuis laten bezorgen was een prima ervaring. Was gebeld omdat er een paar producten niet voorradig meer waren maar er was in overleg goed alternatief!
Fijne supermarkt, altijd netjes opgeruimd en waar de meeste producten voorradig zijn. Een bezorgdienst waar vaak nog dezelfde week een tijdvak beschikbaar.
Ruim op tijd mijn bestelling geplaatst.komt de bezorger zijn er ELF artikelen niet op voorraad en krijg je teleurstellende vervangingen voor 2 goedkope gourmetvlees pakketten bestellen 1 grote duurdere krijgen maar dan erbij zeggen ben je net zoveel geld voor kwijt maar de hoeveelheid is minder zo ook met gesneden champignons etc ook 2 verschillende dingen(saucijzen en worstebroidjes) bestellen 4 van dezelfde krijgen. 4 artikelen niet op voorraad ook geen vervangend product gekregen. En 2 kg stoofperen bestellen en 1 kg krijgen. En de papriks,s waren 2 van de 3 al rot.Het vervolg alsnog naar de supermarkt om je boodschappen compleet te krijgen.we dachten een nieuwe plus in het dorp doen we daar de jerstboodschappen bestellen maar dat is dus geen goed plan.
In het kort: ik ben alleenstaand, vaste klant bij de PLUS en normaal doe ik zelf mijn boodschappen bij de PLUS. Omdat ik deze week net een knie-prothese operatie heb ondergaan, dus volstrekt niet mobiel ben en wél met kerst familiebezoek krijg, heb ik vóóraf mijn kerstboodschappen besteld, en mijn zoon + vriendin hebben ze voor me opgehaald (zaterdagochtend). "Alles staat in de kast en koelkast, hoor pa!" 'Fijn! Dank jullie wel!' . Wil ik even wat yoghurt pakken: "hé, zit er geen yoghurt bij?" 'Eh, nee. Moest dat wel?' "Ja..." Blijkt behalve de yoghurt juist ook alles voor 'het makkelijke kerstdiner' dat ik besteld had (kalkoengebraad, gekruide aardappeltjes, etc.) met de gedachte 'even in de oven schuiven en klaar!' te ontbreken. Dat het wellicht niet meer voorradig was is één ding, maar DAT DAAR NOCH BIJ DE BESTELLING, NOCH BIJ HET AFHALEN MELDING VAN GEDAAN IS EN/OF GEEN ALTERNATIEF VOOR GEBODEN WORDT VIND IK KWALIJK. Vervolgens zijn mijn zoon en vriendin weer (Zaterdagmiddag vlak voor Kerst :-( ) teruggegaan om probleem uit te leggen en bij de servicebalie te vragen of misschien een krat/tasje over het hoofd gezien was? Nee, niets te vinden. Zij weer de winkel in, en in telefonisch overleg met mij iets kiezen wat dan nog wel zou kunnen. Niet wat ik echt zou willen, maar vooruit maar. Komen ze opnieuw bij kassa/ servicebalie om dát dan af te rekenen en even parkeerkaartje om te ruilen ,,,, OM DAN TE HOREN TE KRIJGEN DAT ZE NIET GENOEG BESTEED HEBBEN OM PARKEERKAARTJE VERGOED TE KRIJGEN..... Sorry hoor, maar dat vind ik dan weer een kruideniersmentaliteit uit de (voor-)vorige eeuw.. Wat mij betreft een slecht beurt, deze keer, PLUS ...
Wij hebben een hele goede ervaring met de bezorgdienst van de Plus! Vriendelijke bezorger, bestelling verliep soepel. Mocht om welke reden dan ook niet zelf boodschappen kunnen doen zal ik zeker weer online bestellen en laten bezorgen!
Ik zou een bieten salade maken voor 2de kerstdag. Helaas heb ik alle ingrediënten behalve de bieten zelf gekregen. Waren niet op voorraad kreeg ik te horen. Ook de ovenschaal met spruiten niet gekregen. Het zou fijn als dit vooraf gecommuniceerd wordt zodat ik het alsnog kan aanpassen of elders haken. Zo waren er meerdere dingen niet of heb ik iets vervangende gekregen. De bezorger kon er ook niets aan doen en heeft me korting op het statiegeld gegeven. Dat is lief maar maakt niet dat mijn menu compleet is. Nu moest ik dus alsnog de drukte in en bij een andere supermarkt de bieten gaan halen. Had ik net zo goed niet hoeven te bestellen en mijn boodschappen op de normale manier kunnen doen.
Een zéér klantvriendelijke winkel waar ik graag mijn boodschappen doe. Nu voor het eerst besteld via internet en dat is ook prima gegaan. Ik ben dik tevreden.
Vlotte afhandelingen van vragen.
Boodschappen voor kerst thuis bezorgd. Vriendelijke behulpzame medewerker.
Kon zeer eenvoudig vinden wat de verschillende aanbiedingen waren en wanneer ze ingaan. Wel onduidelijk dat sommige producten gratis verzonden worden bij bestelling boven eem bepaald besteld bedrag. Betekend dit dan voor alle boodschappen of betaald je verzendkosten per product. Was mij niet helemaal duidelijk.
Heel prettig word keurig in de keuken gezet ben er heel blij mee
Aardige bezorger bestelling tip top in orde