Niet tevreden

Ik had een online bestelling gedaan op maandag, zodat ik zeker wist dat ik op tijd voor de kerst zou zijn..de bezorging was zaterdagavond. Tot mijn teleurstelling was er gewoon een heleboel dingen niet bij de bestelling. Wat ik dus achteraf weer ergens anders moest kopen,waaronder bv gourmet pakket.vond dit erg jammer,dat je rui. Op tijd besteld,en niet alles krijgt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Hoe tevreden ben jij over de volledigheid van jouw geleverde kerstboodschappen?

Was helemaal een dikke prima!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top!! Alles netjes op tijd en zeer behulpzaam

Prima service, top producten en hele nette winkel

Top winkel

Alles goed geregeld.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De service van Plus is prima!

Mijn online bestellingen worden altijd compleet en zeer vriendelijk bij mij afgeleverd. Ik ben in alle opzichten heel erg tevreden.

mattig

mijn ervaring was mattig het bestellen ging goed geen probleem maar ik kreeg heel veel dingen niet di ik wel op het lijstje had staan dat vind ik echt jammer

GOED

NETJES OP TIJD EN ZEER BEHULPZAAM EN VRIENDELIJK

Makkelijk bestellen

1ste keer besteld bij de Plus. Dat ging makkelijk, fijne app.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Geweldig!

Boodschappen besteld voor de feestdagen. Goede en makkelijke service en een hele vriendelijke behulpzame bezorger!

Bijzonder tevreden

Alles verliep zoals ik mij dat had voorgesteld, uitermate tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed geregeld en alles op voorraad

Alles lag op tijd en volledig klaar

Rommelig

Niet duidelijk waar ik moest zijn. Geen code om er uit te gaan.

Geweldig geregeld

Ik ben super blij met de supermarkt plus in Peize. Ook de bezorging is TOP

Prettig

Prettig en snel

Prima verzorgde bestelling!

Alles stond keurig klaar op de afgesproken Tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd blij met de thuisbezorging van de Plus

Vaak ben ik laat met bestellen maar bijna altijd kan ik de volgende dag nog de boodschappen thuis bezorgd krijgen. Als artikelen niet voorradig zijn dan krijg ik vaak een goed alternatief. Soms kan ik producten online niet vinden maar als ik ze dan noem bij opmerkingen, dan leveren ze het er alsnog bij.

Prima geregeld

Niet alle bestelde producten waren op voorraad. Prima alternatieven gekregen. En ook een tegoedbon. Bij aflevering werd dit ook meteen aangegeven. Sommige producten waren (bijna) aan de datum.

Super goed

Zeer net bezorgd door de bezorger. Top plus Herpen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Selecteer altijd geen vervanging. je krijgt standaard iets totaal anders

Als iets er niet is en je krijgt een vervanging wat totaal iets anders is en wat je dan kan weggooien omdat we het niet lusten. Dit is al vaker voorgekomen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles wat ik besteld had gekregen en op korte termijn nog plek om te bestellen Top!!

Goed en snel

Goed en optyd gebracht

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles gekregen wat ik besteld had.

Webshop werkt niet helemaal naar behoren. Maar Plus Danny Rozeboom heeft me telefonisch geholpen om iets te wijzigen of aan te vullen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ze belde netjes dat niet alles aanwezig was en of ik dan wat anders voor in de plaats wou. Verder alles aanwezig en het werd netjes in de keuken gezet omdat ik dat zelf niet kon. Vriendelijke bezorger.

Goede bezorging op afgesproken tijdstip

Goede bezorging op afgesproken tijdstip

Perfect !

Goed meegedacht bij uitverkocht en lekker op tijd; perfect!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht