het is alleen vervelend dat aanbiedingen vaak bij bestelling op donderdag en levering vrijdag niet meer op voorraad zijn. ik vraag altijd om mij te bellen als iets niet op voorraad is, gebeurt niet altijd! Bij levering, zeer klantvriendelijk, de bezorgers zijn uiterst behulpzaam!
Heb net 90 blikjes ingeleverd en wat lossen flesjes zie dit dus niet terug op mij rekening
Ieder keer bij het bezorgen is er wel iets niet meer beschikbaar. Alternatieven die ze meegeven zijn altijd duurder en niet passend bij de geldende aanbiedingen. Aanbiedingen vrijwel niet beschikbaar aan het eind van de week.
Producten goed bezorgd. Fijne bezorger. Hartelijk bedankt.
Helaas waren aantal producten voor mijn kerstdiner niet voorradig en de alternatieven waren totaal anders of zelfs geen alternatief geleverd.
Mijn eerste online bestelling. In de winkel met advies van een medewerkster verzonden. Top! Plus een zeer behulpzame bezorger, die begrip had, dat ik de kratten graag in de keuken wilde, vanwege een fysieke beperking. Ik zal er zeker in de toekomst weer gebruik van maken, maar een bezoekje aan de winkel is ook fijn. Prima supermarkt.
Gemak , altijd op tijd en vriendelijk personeel.
Hele fijne service, erg aardige medewerker.
Netjes alles thuisbezorgd
Vanwege een operatie kon ik zelf niet naar de winkel. Gelukkig waren er bij de Plus nog voldoende bezorg momenten beschikbaar. Helaas lukte het me niet om zoals omschreven in de bevestiging om nog een vergeten artikel toe te voegen. Prima en sympathieke bezorging!
Prima service en kwaliteit
Wij moeten de boodschappen zelf ophalen en er is maar 1 ophaalmoment per dag namelijk tussen 08.00-10.00 uur.
Goed netjes op tijd alle artikelen ontvangen
Ik had wat opstartproblemen met bestellen. Werd ik geweldig geholpen toen ik belde. Vriendelijk en opgelost
Fijne service en vriendelijke bezorgers.
Vers producten zoals vlees en zuivel vaak tot een paar dagen na levering houdbaar, ik bestel voor 1 week en moet daarom met enige regelmaat iets weggooien
positief bezorger vriendelijk behulpzaam
Top geregeld en op afgesproken tijd geleverd
Altijd vriendelijke hulp bij het ophalen. Goed verpakt! Jammer dat er geen bezorging in Kaatsheuvel mogelijk is :)
Alles naar wens
Goede service . Niet alrijd vers e oriducten ook vaak wek eigen merk .maar verder prima
In verband met ziekte bestelling online gedaan. 50 artikelen, waarvan 43 geleverd en betaald. Geen uitleg welke producten niet geleverd zijn. Geen alternatief. Gelukkig hebben we morgen nog om aanvullende producten in huis te halen, niet bij de Plus. Gebeld met de Plus; antwoord ohh dan waren die producten er niet, kunnen wij niets aan doen. Nooit meer online boodschappen doen voor mij, hoop ik.
Fijn dat je als je slecht loopt je boodschappen thuis kan laten bezorgen