Lastminute ondanks de feestdagen nog kunnen bestellen
alles was goed geregeld
Bezorging was goed, medewerker was vriendelijk. Ook de pakketzegels en de koopzegels ontvangen. Maar niet de lokale Maastricht stickers.
Moest paar keer opnieuw invoeren bij wijzigen. En uiteindelijk kwam het toch niet goed zodat ik toch de drukke kerstwinkel in moest . Om als nog de andere helft in te slaan .
Altijd goed verzorgd
Dingen die essentieel zijn niet geleverd. En ook geen vooraankondiging.... dus geen moeilijkheid om zelf te halen. Bijzondere vervangende producten erbij. Erg jammer
super
Was blij verrast hoe makkelijk en goed het geregeld was. Niet in de rij maar bellen, afrekenen en weg. Complimenten.
Perfecte bezorging
Ook was er één product niet bij en een artikel geruild ik ben blij dat ik niet door regen hoefde.
Als altijd goede levering
Goede service en Danielle was erg vriendelijk en behulpzaam.
Goed geregeld.
Altijd goed!
Teveel niet op voorraad, slecht bananen, kapotte appels, kapotte verpakking chocoladetoetjes. Voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij Plus besteld heb. Moet nu alsnog naar de winkel om de ontbrekende producten voor de kerst in huis te halen. Volgende keer weer bestellen bij Picnic.
had een bestelling gedaan om het te proberen niet alles was op voorraad en we zijn keurig gebeld. Alles zeer netjes geleverd en zou het zeker aanraden
Prima en heel vriendelijke service .
Duidelijk, netjes , correct
Op deze manier maakt het de kerstvoorbereidingen een stuk makkelijker, dank je wel! Ik mis alleen een pak picolinies en heb een bak champignons teveel gekregen.
wanneer een artikel niet voorradig is, wordt hierover gebeld. Dat is een groot Pluspunt.
Altijd goed vriendelijk en gezellig
Voor de zoveelste keer verse producten die houdbaar zijn tot de dag na bezorging. Al meerdere keren wat van gezegd, en zeker nu met kerst zeer irritant. Daarnaast worden zware artikelen regelmatig bovenop koek en brood gestapeld. Soms wordt er gebeld als er producten niet voorradig zijn, maar regelmatig ook niet. Bezorgers zijn erg vriendelijk.
Er waren meerdere boodschappen niet erbij waarvan ik denk dat het niet kan dat ze niet meer in de winkel waren en had minimaal een telf verwacht om het eventueel anders op te lossen Geen spruitjes, champignons, aardappelgratin , pepertjes , peterselie. Vianetta ijstaart . En bij de satesaus was 1 en 1 ook daar is er maar 1 geleverd De halve menu was er niet bij waardoor ik alsnog naar een andere winkel moest
Goede bezorging alleen helaas zaten er geen boodschappenpakket zegels bij en het staat wel op de bon