Mooi op tijd
Goede ervaring met Plus, vriendelijk en op tijd
Fijne app om te bestellen Fijn dat je exact kan zien wanneer bezorger komt Aardige bezorger Meer dan tevreden
Netjes en snel.
Je kan de bestelling volgen, alles keurig geleverd
De boodschappen werden op tijd bezorgd mooi tussen de indicatie tijden die gekozen waren. Zeer vriendelijke bezorgster dus voor herhaling vatbaar.
Personeel is erg behulpzaam ,vriendelijk, netjes en beleefd. De producten zijn goef
Erg fijn. Een hele geruststelling dat ik op mijn 70-ste jaar hier niet meer mee hoef te slepen!
Jammer dat ondanks de feestdagen en ruim twee weken vooruit bestellen dat producten niet aanwezig zijn.
Bij versproducten vaak meerdere met de zelfde houdbaarheidsdatum. Verder een goed assortiment, leuke aanbiedingen rond de diverse feestdagen of evenementen. Beleefde bezorgers en op tijd.
I ordered 8 buratta and 2 packs of fresh figs. I received 6 buratta and 1 pack of the figs were covered in mold (beschimmeld). Really really disappointed. Why aren't there quality controls before sending items to your customers?
Vriendelijke bezorger Op tijd geleverd Boodschappen worden op tafel gezet Extra artikelen worden meegeleverd Etc. Etc.
Fijn om te bestellen, min puntje dat ik niet alles kan vinden bijv: die goedkope kaaschips. Verder top winkel fijn en vriendelijk personeel
makkelijk
Super geregeld, alles aanwezig en vriendelijke bezorger
Altijd op tijd en bestelling klopt altijd !
Een een aantal met een hele korte houdbaarheidsdatum. Er was zelfs een verse worst geleverd die de houdbaarheidsdatum van de dag van levering had.
fijn omdat ik nog wat nodig had. En omdat ik noormaal Bij A.H. de bestelling doe maar hele maal vol zaten.
Echt helemaal top! Vullen niet voorradig prima aan, nemen je notitie in acht, bellen altijd bij vragen over de bestelling of levering
Op woensdag 20-12-2023 bestelnummer 09542849 heb ik 2 producten over de datum zijn ontvangen.Het gaat hierbij om 2 flessen fanta cassis 1 met de houdbaarheid 30-04-2023 (ruim een half jaar)en 1 met de houdbaarheid 30-11-2023. Ik ga er vanuit dat ik gewoon vervanging zal krijgen bij mijn volgende bestelling
Perfect geregeld dank u wel/weer een grote zorg opgelost.
Good
Buitengewoon goed en meer
bezorging was prima.
Aardige bezorger, jammer dat er 3 dingen niet voorradig waren en dat je dan niet weet welke. Verder sla tot morgen en taugé tot 1e kerstdag goed. Beetje balen, sla en taugé waren voor 2e kerstdag bedoeld. Dus morgen alsnog naar de winkel om het weer opnieuw te kopen. Normaal zou ik hier niet over vallen maar met de feestdagen wil je gewoon dat het goed is