Netjes en verzorgt
Tevreden
bij jumbo en ah vragen ze kisten waar zetten bij jullie voor de deur automatisch ben slecht ter been brace en gips wat je kunt zien maar heb ook geen zin om te vragen bij andere zaken word het gevraagd waar hoe of wat geef dan ook altijd drinken mee blij met vriendelijkheid kan niet zeggen onbeschoft of zo hoor maar niets extra s
goed en snel
Vandaag slechte ervaring met plus. Reden Normaal neemt zet hij de volle hiernaast. Neemt lege mee. Vandaag paniek bij die man. Hij wilde de volle niet hiernaast zetten, ik ben 76 dus draag die niet. U kon er niet vanaf ik werd gefloten moest opschieten. Is dit het nieuwe normaal ?ik ben er niet van gediend. Blijft dit stop ik net plus. Vrg Mevr Reul
Ruim van te voren bestelling gedaan bij plus. Tien minuten voor levering werd ik gebeld dat er niet geleverd kon worden. Maar dat ze spullen wel konden bestellen voor me. Wellicht had dat in de week daarvoor gekund.. Waardeloos dus, jammer dat er minimaal een halve ster gegeven moet worden, deze is NIET verdiend
Eerst 4 keer moeten aanbellen en ten slotte hard kloppen op de deur voordat ik een geïrriteerde “ja, ja” als reactie kreeg. Al die tijd hoorde ik allerhande gestommel, behalve een reactie op de bel. Omdat ik de bel zelf niet hoorde, klopte ik. Ze had de bel wel gehoord, maar was bezig… Vervolgens minstens 10 minuten moeten wachten voordat er iemand kwam bij wie ik kon afrekenen: hij was bezig… Al die tijd sta je buiten, zonder bescherming tegen de weersomstandigheden. Het was die dag behoorlijk koud en zeer winderig. Ik kreeg het gevoel dat ik, de klant, ondergeschikt was aan het overige werk. Voor mij geen Plus Crombach Susteren meer.
Wat jammer is, is dat vervangende artikelen vaak een stuk duurder zijn. Dar rekenen we natuurlijk niet altijd op. Daarom nu aangegeven dat we geen vervangend artikel willen, met als gevolg dat niet altijd alle boodschappen worden geleverd. Niet altijd lastig, maar soms wel! Soms ook wel een erg krappe houdbaarheidsdatum!
Heel fijn dat boodschappen bezorgd kunnen worden,echter sinds de verandering van locatie, (levering uit Plus Botermarkt ipv Plus sesterlaan), kan ik mijn boodschappen niet meer op de gewenste dag laten bezorgen.. Ik moet nu zeker 5 dgn van te voren een dag en tijd kiezen. En dan mijn bestelling de dagen erna aanpassen om op mijn gewenste dag te kunnen laten bezorgen... Normaal deed ik dit op vrijdag, zaterdag of zondag en dan kon ik nog mijn boodschappen op maandag of dinsdagmiddag laten bezorgen (dit helaas los van de kerstdrukte).. Hierdoor laat ik niet meer elke week mn boodschappen bezorgen
Goed geshopt. Netjes gebracht, behulpzaam bij neerzetten en meenemen statiegeldflessen.
Keurig geholpen!
Goed geholpen telefonisch na mijn bestelling
De digitale punten en voor de pluspakket scan even afwachten of het goed komt.kon bij de bezorger niet maar hij geeft een foto gemaakt
compliment voor de bezorger
Hele slechte levering. Merendeel was er niet een nu moet ik nog zelf boodschappen doen.
Zorgvuldig. Invoelen wat de mogelijk passend is.
De medewerker was vriendelijk behulpzaam. Producten zoals we gewend zijn.
2 verdiepingen met de trap omhoog met een stralende glimlach! Goed bezig en dank je wel!
Goed besteld op tijd afgeleverd
het bestellen ging vlot en lijstjes zijn handig om alvast de volgende boodschappen ui te zoeken zonder dat ze direct in je ,mandje zitten. had ook wel direct een spaarkaart bij de zegels gewild. kan ook in de app, weet ik, maar mijn telefoon vind dat ik teveel apps gebruik.
Na moeilijke opstart zeer tevreden
Goede service. belletje toen het iets later werd. Krat werd direct terug genomen. Erg klantvriendelijk