Fijn dat ik mijn vertrouwde producten kan bestellen (bijv. brood). Wel hier en daar de ervaring dat houdbaarheidsdatum te kort is. Of brood niet geleverd is (terwijl bij navraag het wel klaarlag) en dat de hele reden was dat ik bestelde. Of dat er een rot stuk fruit bij zat o.i.d. Nadeel dat van tevoren niet duidelijk is of iets op voorraad is. Een keer vegetarische schnitzel besteld, kregen we een kipschnitzel als vervanging. Dus ja, over het algemeen prima, maar je weet nooit of je alles krijgt en of je dus alsnog naar de winkel moet… Ennn je kan niet heel laat meer wijzigen/toevoegen, jammer (zelfs op zondag niet, als je voor de volgende dag besteld, dan zien ze het toch de volgende ochtend pas) Bezorger(s) zelf altijd vriendelijk en daar geen slecht wordt over.
Iedereen is altijd even vriendelijk, je wordt goed geholpen zowel in de winkel als telefonisch voor het bespreken van een online bestelling. Online boodschappen worden altijd samen uitgezocht als iets niet op voorraad is. Wordt altijd meegedacht en gezocht naar een ander product. Thuisbezorging is ook altijd geweldig. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
Fijne service. Sms of bericht in app over verwachte bezorgtijd binnen tijdslot zou prettig zijn.
Gewoon geod tevreden
Alles was goed geregeld
Ik ben tevreden, maar ik constateer wel, dat bepaalde aanbiedingen regelmatig niet op voorraad zijn. Navraag levert op, dat deze dan niet aangeleverd zijn en dus ook niet uitgeleverd kunnen worden.
Zeer vriendelijke en hulpzaam personeel complimenten voor de chauffeurs
Makkelijk bestellen je kan de bezorger volgen en weet dus wanneer hij voor de deur staat .
Het is prettig online boodschappen te kunnen doen. Ruime keuze uit bezorgtijden en alles netjes geregeld.
De bezorging is altijd prima. Goed persoonlijk contact.
Netjes verzorgd en bezorgd..
Goede en nette bezorging, netjes op tijd. Het te betalen bedrag bij levering komt overeen met mijn bestelling online. Bezorging is keurig en beleefd. Het betreft hier om de plus uit Oudenbosch. Tot heden zeer tevreden.
Zat eerst bij Picnic. Moet dus nog wennen aan jullie werkwijze
Vaak wordt ik netjes even gebeld wanneer er bv een product niet is voor evt een andere optie. De bezorger die hier zaterdags komt is een erg leuke en nette bezorger Gewoon top geregeld alles Ga zo door
Ik geef net de envelop met premiums terug, want die willen we niet. Maar daar zaten ook de spaarzegels in die we wel willen.
Zeer tevreden. Bezorger keurig binnen de tijd, heel vriendelijk. Alle producten waren aanwezig. Via de ap precies kunnen zien waar hij rijdt.
Bestelling meer dan een uur te laat! Houdbaarheid van sommige yoghurt producten maar twee dagen!
Altijd keurig op tijd en de goede boodschappen
Mijn bezwaar zijn de hoge bestelkosten
Let vooral op! Bijna elke week zijn er dingen vergeten! Pas kon mij man terug naar de plus om een vergeten krat op te halen! Zouden het netjes vinden dat bij de volgende keer de verzend kosten worden verekend! met vriendelijke groeten Elsemarie van der Molen !
Wat ik besteld had was er niet Maar medewerkers was aardig Volgende keer duidelijk zijn, dat het kan zijn dan de taartjes er niet zijn En dat net voor een verjaardag
Dag van te voren besteld, product niet op voorraad.
Na een paar maanden niets besteld te hebben omdat de laatste bestelling helemaal nergens op leek, het maar weer eens geprobeerd, deze keer wel beter maar met aanbiedingen gaat het continu fout
Ben blij met de Plus bezorging, helaas wat minder is bij bv vleeswaren maar 1 of 2 dagen voor de houdbaarheidsdatum dat is jammer . Maar verder tevreden!
Conform tijd geleverd. Aardige mensen en ik had alles wat ik nodig had voor mijn verjaardag. Ga dit vaker doen !