Elke week is er wel wat mis met de boodschappen. Afgelopen week was de laatste keer dat ik besteld heb, ga het niet meer doen.
Heel fijn het bezorgen van de boodschappen ,,van de Plus, Bomenwijk. Leuke knul die bezorgt super bediening. Dankje wel,
De bestelling werd binnen een dag geleverd en keurig op tijd. We werden ook keurig geïnformeerd over het tijdsverloop van de levering.
Super makkelijk, luxe!
In vergelijking met andere supermarkten is deze bezorging het ‚slechste‘. Je krijgt vooraf niet te zien wat niet geleverd wordt, dus je staat gewoonweg voor verrassingen bij bezorging. Dan de bezorgtijden, ruimschoots te vroeg zelfs de tijd bij vervolging klopte niet. Wat als je dan nog niet thuis bent???? En vervolgens 1 artikel wel op lijst maar niet geleverd. Klantenservice gebeld en probleem kan niet direct opgelost worden want bezorger is al naar huis! Uiteindelijk artikel zelf moeten ophalen in winkel. Echt geen goede service en voor mij niet voor herhaling vatbaar. Daar laten andere supermarkten echt betere afhandeling zien.
De helft van mijn bestelling was er niet en kreeg wel alternatieven maar niet wat ik nodig had en voor 1 artikel kreeg ik geen artikel, hierdoor klopte de 2+1 gratis niet meer en was ik duurder uit. De gesneden uiten waren maar 1 dag houdbaar.
Vriendelijke bezorgster. Helaas een actie product niet op voorraad, maar daarvoor in de plaats een tegoedbon ontvangen. Netjes Plus!
Altijd goede service en mocht er een keer iets mis gaan dan word het ook goed opgelost
Het kan niet beter vind het geweldig en de prijs is ook top
Mijn bezorging is niet bezorgd omdat het product er toch niet te bestellen was terwijl het gewoon te bestellen was? Er werd binnen het bezorg tijd vak gebeld? Terwijl ik het een week van tevoren had bestelt dan was het toch al duidelijk dat het er al niet te leveren was?
Vooral het persoonlijke belletje als er een product niet meer is, met de vraag wat voor vervanging we evt willen, is goud waard. Topservice !
Nette jongeman heeft de boodschappen afgeleverd
Gemak vooral als je een periode door omstandigheden afhankelijk bent van anderen.
Sommige producten iets meer op voorraad nemen.
Spullen worden netjes bezorgd.
Alle boodschappen netjes geleverd, super vriendelijke bezorger en ik ben zeer content
Lege flessen ook mee. Dat was fijn. Krat met boodschappen naar de keukrn gebracht. Ik heb met een val mijn rechterhand bezeerd en jan hem nuet gebruiken dus de hulp was fijn
Hetzelfde als hier boven.
Online bestellen: prima Informatie nadien: prima Dag van levering: adequate info Producten: let op houdbaarheidsdatum bij versproducten, regelmatig vis of vleesproducten die dezelfde houdbaarheidsdatum hebben. Daarnaast afgelopen week pastinaak gekregen waarvan een aantal slap waren met donkere plekken.
Wir haben das zu ersten Mal gemacht und werden es sicher wieder so machen
Ben heel blij met de plus is voor mij maar 300 meter verwijderd. Het bezorgen van de boodschappen is ook helemaal perfect en verder vriendelijk en behulpzaam personeel. Een dikke tien.
Mijn eerste online bestelling ging super. Fijn site. En daarna een goede communicatie via de mail over de bestelling. Keurig op tijd en netjes in de gang gezet. Goede kwaliteit van de vers producten.
Vooral de bezorger, hij is super vriendelijk en behulpzaam
Prima bezorging...op tijd en vriendelijk
De bezorger kwam een half uur eerder dan gepland en maar een paar producten waren niet leverbaar. Lege flessen en wat blikjes konden bij bezorger ingeleverd worden. Ik ben helemaal tevreden over de boodschappenservice van plus.