Correcte bezorging
Super aardige bezorgers, en altijd op tijd.
En fijn op tijd
Veel bestelde producten waren niet voorradig. Dit was niet prettig gezien ik ook maaltijd pakketten had besteld, en daarvoor alternatief kreeg, wat niet meer aansloot op de producten die ik voor de oorspronkelijke pakketen had besteld.
Bezorging is prima maar jammer van kleine assortiment (vooral kerst) omdat je alleen vanuit winkel geleverd krijgt en niet vanuit distributiecentrum zoals bij ah bijv.
Een geweldige service, die helaas door teveel vervangende producten veel minder voordelig wordt dan begroot. De vervangende producten worden van het duurste merk uit het assortiment geleverd, in plaats van het veel goedkopere huismerk
Super met jullie , goede service als er iets niet is , even een telefoontje van hoe en wat .
Vriendelijke mensen en je boodschappen worden zorgzaam bij je gebracht.
Hele vriendelijke medewerkers en een super service.
Zeer tevreden alleen jammer dat steeds de artikelen 1+1 gratis nooit erbij zijn . Zijn altijd nooit op voorraad als ik deze bestel.
Jongens behulpzaam.en altijd prettig in hun omgang.......bedankt
Overalgemeen top maar soms producten niet te vinden die wel in de winkel zijn
Altijd vriendelijke en perfecte service!! Complementen!! Beste supermarkt!!
Mooi op tijd vriesspullen in ijstas.
Precies wat je ervan hoopt. Duidelijk op tijd en vriendelijk.
Plus heeft op de aangegeven tijd de boodschappen gebracht , kon ik prima volgen op de app.
Goede service, iets niet op voorraad dan eventueel een alternatief. Wil je het alternatief niet dan is dat geen probleem.
Handig via de app, zoekfunctie niet altijd. Fijn elke keer nog Boodschappen erbij in zetten. Keurig optijd bezorgd.
Ben blij met jullie ook de bezorger is top. Alleen jammer dat de bezorgkosten wel berekend zijn hoewel het deze week gratis is. Verder heel tevreden. vriendelijke groet Vera Evertsz
Ook fijn als ze bellen als bepaalde artikelen niet voorradig zijn. Dan overleggen we of ik wat anders wil of toch niet
Er wordt gemeld dat wanneer een artikel niet op voorraad is, er een alternatief wordt aangeboden bij de deur. Mijn boodschappen zijn geleverd in simpele magazijn kratten!! en werden zo snel afgeleverd dat ik geen kans had om te kijken of het klopt en alles aanwezig is. Bij het uitpakken zag ik dat er diverse alternatieven artikelen aanwezig waren ipv het bestelde, zoals lamsrack in plaats van de bestelde garnalen?? En kalfsragout ipv de bestelde kipragout. Slecht om dit niet even netjes te vermelden. Algemene service en indruk vond ik tegenvallen. Brood was geplet in de krat door zware artikelen die er bovenop lagen, druiven die al de beste tijd hebben gehad, communicatie bij de deur die nihil was.
Spullen die niet voorradig waren werken netjes vervangen. Eerder dan de aangegeven tijd geleverd. Super
Fijn levering en altijd zeer vriendelijk
Een dikke 10 altijd keurig me boodschappen happen en alle bezorgers zijn riendelijk ben zeer tevreden
Ik ben heel blij met de online bestellingen van Plus