Mijn bestelling was er niet - dus ik moest zelf de wijn uitzoeken en een doos vinden om het erin te doen - ik had geen boodschap tas bij me :( :(
Gewoon , zo prettig Boodschappen bestellen Die thuis gebracht worden ! ‘n uitkomst !!
Vindt het heel prettig als het op tijd bezorgd wordt...,het was er op de afgesproken tijd. Dus ben echt tevreden. Ook een hele aardige en sociale man. Ik bestel nu zoveel mogelijk bij de plus!
Plus Klazienaveen heeft mij behoorlijk in de war gemaakt, vrijdag 15 december 2023. Gelukkig had ik nog Oxazepam. Voelt voor mij echt ernstig. Ik voelde de POLARISATIE.
deze week, donderdag, een bestelling binnen laten komen waarin een aantal produkten (reclame aanbiedingen uit de folder) niet leverbaar waren. Volgens de bezorgster zouden deze vrijdag weer binnenkomen. Dus voor zaterdag opnieuw de artikelen besteld. Helaas weer niet leverbaar, komt nu maandag binnen. Heel vervelend als je gasten krijgt en je voor je gourmetschotels en aanverwante artikelen alsnog de deur uit moet. Alle lof voor de supermarktmanager van Plus Uranuslaan Krommenie. Hij vond het ook heel vervelend en kwam met een goed alternatief. Heiligeweg liet niets van zich horen.
Precies op tijd, zeer vriendelijke en behulpzame medewerker(Farzid) boodschappen in orde en netjes in de berging gezet, op naar de volgende bestelling!
De bezorger was minder blij met de aanbieding (10 flessen limonade) en een kapotte lift. Hij zei zelfs dat hij de volgende keer de boodschappen niet naar boven komt brengen (1 hoog). Verder is alles goed bij de plus, behalve dus die ene bezorger.
Fijn dat het nu klopte!
Snel gemakkelijk en goed
Boodschappen besteld voor een bepaald bedrag, toen de bezorger aan kwam was het een ander bedrag. Kan gebeuren, maar de bezorgkosten zijn in rekening gebracht terwijl ik korting had hiervoor. Dan kan ik nu niet mailen met een verzoek om dit recht te trekken, vandaar dat ik het op deze manier maar probeer. Plus, graag mij mailen met een oplossing!
Prima maar ik doe altijd al boodschappen bij de Plus alleen nu online omdat ik geopereerd ben aan mijn kniekous 6weken rustig aan moet doen
Het bestellen van de verse groenten laat soms te wensen over
Ik dacht ivm gratis bezorging her weer een te proberen om een bestelling te doen. Maar helaas zoals altijd weer niet alles voorradig.
Top bezorgd mooi op tijd.
goede ervaring
Goed geregeld
Boodschappen worden binnen neergezet. Statiegeld flessen mee retour. Ideaal!
Helaas produkten niet geleverd, jammer maar kan gebeuren. Wel vervelend was dat het later kwam waardoor de verrassing voor de kinderen in duigen vielen.
De eerste keer besteld via thuis bezorgd. Heel goed bevallen keurig netjes allemaal. Alles op mijn aanrecht gezet omdat ik zelf op het moment niets kan en mag. Nieuwe knie. Super verzorgd en heel vriendelijk en netjes. Klasse houden zo Plus.
Goede service, vriendelijke gasten behandeling en altijd meedenkend. Top mensen
De tijd blokken zijn makkelijk zodat je kan schuiven, met de bezorg tijd En ook een goed overzicht op de webseit
Thuis mijn bestelling kiezen uit het grote assortiment. Bezorgdatum en tijd van de bezorging zijn te kiezen. Ik vind het prettig dat ik mijn boodschappenlijst kan bewaren.
Ik vind het erg jammer dat ik ergens 12 flessen van bestel en er maar 5 krijg.
Prima, maar de tracking link gaf aan dat de bezorger nog niet onderweg stond en toen stond hij al voor de deur. Een beetje onhandig als je het niet verwacht!