We bestellen vaak onze boodschappen bij Plus. + Vriendelijke bezorging + Gemakkelijk boodschappen wijzigen + Overzichtelijke bezorgtijdsloten - Verse producten met een beperkte houdbaarheid (zoals voorgesneden groentes of vlees/vis) krijgen we vaak met een krappe houdbaarheid (soms maar twee of drie dagen). Aangezien we de boodschappen voor de hele week bestellen valt dit wel eens tegen. - De app van Plus is niet brilliant. Dat uit zich vooral in zoeken van producten. Als je zoekt op een product zoals 'eier salade' dan vind je niet de Plus huismerk salade, aangezien die 'ei salade' heet. Gezien de hoeveelheid producten en de namen die vaak net niet hetzelfde zijn zie je vaak niet al je opties. - Niet alle producten die in de winkel aanwezig zijn zijn terug te vinden in de app, dit maakt dat ik af en toe niet kan vinden wat ik wil hebben terwijl het in de winkel wel verkrijgbaar is
vriendelijk personeel
Helaas komen ze vaak te laat en zijn een hoop dingen niet die in de aanbieding zijn. Vervangende dingen zijn dan vaak een stuk duurder
was goed mooie op afgesproken tijd
Het is prima gegaan. Ik werd keurig 10 minuten voor de bezorging gebeld zoals door mij gevraagd. Voor herhaling vatbaar :-)
elke week wordt er keurig netjes gebeld als er iets niet op voorraad is; samen bepalen wat een alternatief kan zijn. dat is heel prettig.
Redelijk, groenten en fruit is matig, vaak iets mee aan de hand. De vorige keer een slechte mango.
Snel en goed en vrijwel nooit op tijd goed personeel
Vriendelijke bezorger ik bestel mijn boodschappen graag bij jullie
Aardige jongen man legde alles goed uit. Vroeg ook of jullie in emmeloord bezorgde maar dat helaas niet dit omdat ik in januari naar emmeloord ga verhuizen
Brit is altijd aardig en attent, de keren dat ik er gebruik van moet maken ben ik altijd blij met Brit en de plus. Mooi op tijd en je kunt haar volgen . Beter dan de AH daar bestel ik liever niets,
Snelle bezorging en een hele nette vrienďelijke bezorger.Dikke 10 plus.
Altijd op tijd, redelijk geprijst en je kunt je wensen doorgeven, top.
Haal al zes, zeven jaar mijn boodschappen bij een Jumbo pickup-point en naar volle tevredenheid. Maar, wil ook PLUS proberen, want dan kun je vergelijken. Ontvangst bij pickup-point is uitstekend, dat vooropgesteld. Het aanbod in de app is niet ruim; een assortiment dat echter groter moet zijn in keuze om mij als klant te behouden. Jumbo en AH bieden mij veel meer keuzes, en dat geniet toch mijn voorkeur. Artikelen worden niet centraal verzameld, zoals bij Jumbohet geval is, maar worden in de lokale PLUS verzameld. Gevolg is dat er voor een tweetal producten een alternatief in het krat zat. Gebruiksvriendelijkheid van de app is matig. Boodschappen aan de lijst van bestelde producten toevoegen is omslachtig evenals het inscannen van producten in de app. Het moet echt van voldoende naar zeer goed wil ik na deze 'proefperiode' nog mijn boodschappen bij PLUS-pickup blijven halen.
Zespri gold bestellen en vieze green ontvangen. Salami bestellen en ontbijtspek ontvangen enz enz. Het wordt steeds erger ik bestel al jaren iedere week en het gaat de laatste maanden iedere keer mis erger mij hier aan en klaag geeneens meer, het begint te wennen.
Gewoon goed
Bij de levering was niet alles aanwezig, wat ik besteld had, waardoor ik genoegen moest nemen met zogenaamde alternatieven. Wat geen alternatieven bleken te zijn. Jammer.
heel fijn dat het zo netjes bezorgd wordt en dat je weet hoelaat ze ongeveer komen
goede service
Ik laat de boodschappen al een paar jaar thuisbezorgen en dat bevalt prima. Het klopt altijd en ik heb geen klachten.
Netjes bezorgd,leuke bezorgers,altijd op tijd .
De bezorger is heel vriendelijk en hulpvaardig.
Als je 2 vers- maaltijdpaketten bestelt om van de korting gebruik te maken en er is er één niet leverbaar betaal je voor die ene t volle bedrag. Dat is wel een beetje jammer maar voor de rest handig en bespaart tijd en ergenis!