Over het algemeen goede kwaliteit producten,prima service en zeer beleefde en vriendelijke bezorgers.
Was een klein foutje in de bestelling en deze is op een voortreffelijke wijze opgelost.
Eenvoudig bestellen en netjes op tijd afgeleverd.
Als ik 2 potten Duo Pennotti bestel, omdat de actie 1+1 gratis is mag ik toch verwachten dat een medewerker rekening houdt met deze actie. Helaas was 1 van de 2 smaken niet op voorraad en krijg ik 1 pot geleverd voor de volle prijs. Geef dan 2 potten van die smaak mee. Ik mis daarin dat er door medewerkers wordt meegedacht.
Vind het op deze manier erg leuk om boodschappen te doen. Als het dan donderdag bezorgd wordt ga ik vrijdags alweer nadenken over de volgende week en maak ik alvast mijn lijstje. Helemaal super.
Altijd vriendelijke bezorger!
Boodschappen compleet en op tijd en jongen die het bracht handelde het heel netjes af
Ik werd gebeld door een vriendelijke opgewekte dame, omdat mijn bestelling iets later zou komen met de vraag of dit geen probleem was. De vertraging was onderweg ontstaan en voor mij geen probleem.. Er kwam een uiterst vriendelijke bezorger en alle spullen heel netjes in een krat. Levering boven verwachting diepvries in aparte diepvrieskast en zonder extra kosten geleverd. Bedankt
Geen klachten
Voordat de bestelling gepakt was, waren we 15 min verder. Uiteindelijk de diepvries producten vergeten. Dus thuis een incomplete bestelling.
Makkelijk alles kunnen bestellen op de site. Voorafgaand aan de levering kreeg ik een berichtje dat de bezorger onderweg was. Alles kon geleverd worden en werd op tijd bezorgd. Minpuntje: de flessen wc reiniger lagen onderin de krat en 1 ervan was een beetje gaan lekken. Misschien door de zware spullen die erbovenop lagen. De geur (van bleek) was erg sterk!
de medewerkers zijn vriendelijk, maar ze mogen wat meer behulpzaam zijn als een klant bewegingbeperkingen heeft met recente operatie, nu dan met mijn ervaring, een nieuwe heupoperatie en maanden nodig heeft te revalideren. Of met andere mensen die erg beperkt zijn. Gezien de kerstdrukte heb ik begrip als ze geen tijd hebben, maar met uitzonderinggevallen mogen ze hopelijk toch behulpzaam zijn. ik ben al vele jaren klant en merendeels toch tevreden.
Alleen 1 blikje kattenvoer te weinig gekregen terwijl ik die wel betaald had
Vriendelijk personeel
Degene die inpakt moet toch inzien dat je niet alles op een dag eet, 2 zakken krieltjes, zak macaronigroente, boerenkool. 13 december bezorgen en ik moet dit opeten voor de 16e. als uiterste datum. Mijn dochter heeft ieder week de grote concurrent die bij haar bezorgd, alles kan zeker 1 week worden bewaard.
Vaak is de bestelling niet volledig en moet er na geleverd worden of is het er gewoon niet. Je kan dan niet op de plus rekenen.
Bestelling zou klaar liggen in de winkel (Afspraak was ook ophalen ) Maar was er niet en niemand wist ergens van....
Nette bezorger. Heeft alles netjes binnen gezet
Klasse bezorger altijd op tijd. Blij met Plus.
Snelle keurige afhandeling
Niet alles was voorradig maar daar ben ik netjes over gebeld. De bezorger was vriendelijk en behulpzaam.
Wat een super service en erg vriendelijke bezorger!!
Was weer uitgebreid verzorgd
Goede service, vriendelijk personeel. Ze brengen de boodschappen in mijn keuken
Vriendelijke bezorger... Meeste producten geleverd en duidelijke lijst wat alternatief geleverd is...