Fantastisch ervaring

Alles zoals besteld en keurig aan de deur geleverd in kratten. Keurig

Gemakkelijk

Bestelde boodschappen makkelijk te bestellen, staat klaar op de aangegeven tijd. Alleen betalen en inladen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Meedenkend, energiebesparend en lekker dichtbij

Ik vind het fijn dat ze met me meedenken. Laatst had ik per ongeluk 2 keer mijn bestelling ingediend en dan bellen ze even. En ze hebben de producten die ik graag wil hebben voor een hele redelijke prijs. En last but not least, ik kan voor een relatief laag bedrag mijn bestelling laten brengen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ging prima maar toch met wat moeite

Een oudere man bezorgde de boodschappen en bij mij moet je een trap op waar in traplift in zit. Dat is niet makkelijk. Het is hem gelukt maar beter om volgende keer een jonger iemand te sturen. De bezorger was super aardig maar dit was gewoon te zwaar voor hem. Hij heeft Astma en een zeer been.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede levering, alles was er

Het kwam zoals verwacht

Geweldig !

Ik had wat vragen over de bestelling e.e.a. was mij niet zo duidelijk. De dame van de klantenservice heeft mij even in de wacht gezet en alles keurig voor mij uitgezocht en vervolgens geregeld. Met alle geduld en barstend van de klantvriendelijkheid, chapeau !

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Tomaten rot en krat vies

Hoi, Ik heb afgelopen zaterdag mijn bestelde boodschappen opgehaald in de winkel in Mook. - In de bak met snoeptomaten waren 10 rotte tomaatjes, tussen de goede tomaten in. Echt goor. Wie de boodschappen heeft ingepakt heeft echt niet opgelet, of het was met opzet om wat rotte tomaten toch te verkopen. - De krat waar de boodschappen inzaten was echt vies. Na het uitpakken heb ik dan ding ingeklapt, en de troep viel eruit. Als je boodschappen besteld moet je op de winkel kunnen vertrouwen. Dat was echt niet zo. Vertrouwen in de winkel weg. R.G.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Mijn ervaring is goed

Goed en klantvriendelijkheid

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Uitstekende service met een glimlach

Prima service!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goed gebracht en juiste tijd

heerlijk

helaas door een val moet ik nu on line boodschappen doen lukte prima en alles ok

Prima op tijd geleverd.

Goede uitleg van bezorger en hulp.

goed gegaan

jammer dat ik geen 3 volle kratten kreeg, betaling was nu een puzzel om te zien of het goed was. krat had aangevuld kunnen worden met de 4 st. verpakkingen.

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd en er ontbraken ook producten

Overall zeer tevreden

Producten worden altijd koel aangeleverd. Er wordt goed gekeken naar de opmerkingen die ik plaats bij de bestelling. Nette bezorging, nette jongens en meiden. Helpen soms mee met artikelen in de gang uit te stallen. Echt top! Met name de bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

uitstekende supermarkt

ik bestel mijn boodschappen meestal online,via de webshop,en ben daar meer dan tevreden over,nooit geen problemen met mijn bestelling,en als er wat niet is,wordt ik gebeld,levering gaat altijs probleemloos,en altijd vriendelijkke bezorgers

Alles goed geregeld

Het bestellen is eenvoudig en kun je boodschappen blijven bijbestellen of wijzigen. De bezorgtijden zijn gunstig.

super

overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen. goede service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Wordt ook gebeld als het product niet verkrijgbaar meer is.

Boodschappen prima bezorger minder

Alle bestelde boodschappen binnen alleen de bezorger was minder vriendelijk. Doordat ik met spoed naar de huisarts moest met mijn baby was de oppas even thuis. Door de spoed heb ik perongeluk haar het verkeerde pincode gegeven. Hierdoor kon zij de boodschappen niet nirt betalen en vroeg om een formulier zodat ik het meteen zou overmaken. Volgens de bezorger was niet echt niet de bedoeling. En was wat geïrriteerd. Die is meerdere malen gezegd op een niet vriendelijk toon. Als het pin automaat het niet doet (wat ik al meerdere malen heb meegemaakt) krijg ik zonder problemen ook zo'n formulier. Dus snapte nu niet wat het probleem was.

Valt tegen...

Mijn eerste bestelling.... Drie artikelen niet leverbaar... Geleverd in DRIE kratjes, wat met een beetje moeite in 1 kratje paste. Ijsbergsla bij levering al bruin aan het worden en paprika's die volgende dag al aan het rotten zijn. Enige voordeel tot nu toe is het lagere minimum bestel bedrag, maar dat wordt, na de 4 gratis leveringen, l gauw teniet gedaan door de dan relatief hoge bezorgkosten.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Klantvriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel!

Door een omstandigheid niet paraat op afgesproken plaats en tijd. Maar...... de +++Meneer heeft gewoon gewacht: kan iedereen overkomen en ik zou het ook fijn vinden als ze op mij wachten. Geweldig!! CHAPEAU!

prima services

Meestal wel goed

Alternatieve produkten soms erg ver gezocht. Bv veldertjes, wittebonen en tuinbonen in po Niet voorradig. Dan maar bruine bonen en bietjes en rode kool. Kruidenplantjes 4x totaal verpietererd na 2 dagen. Ik weet hoe goed hoe ik ze moet verzorgen Mijn basilicum en peterselie hiervoor hield ik ruim een jaar goed. !! Deze nieuwe kon ik weggooien! Zo jammer!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht