Fijn personeel. Blij dat ik niet hoef te sjouwen
Groot assortiment, goede service, vriendelijk personeel.
Wordt netjes en vriendelijk verzorgd
nette levering net personeel
aardige mensen levering keurig, is er iets niet bellen ze op voor een andere optie
Normaal gesproken kom ik zelf in de winkel en ben vertrouwd met het assortiment. Maar het handige van online bestellen is dat de aanbiedingen overzichtelijk worden aangegeven, op speciale artikelen kan worden gezocht, zoals op lactosevrij en op vegan en alles wat je dan nog hebt gemist kunt zoeken op groep en op naam. Daarnaast is de service van de boodschappen die voor je worden verzameld en thuisgebracht op een geschikte tijd super handig.
Ik ben super blij mee, ik mag nu zelf niet tillen , maar zodra ik zelf weer kan kom ik gezellig de boodschappen weer zelf doen
Netjes bezorgd
Ik vind het vervelend dat wanneer er een product niet is ,ik niet weet welke dat is en zelf dan niet iets vervangens kan zoeken of er voor kies niks te te nemen
Snelle levering, goede uitleg bij vragen, juiste spullen,
Alternatief product heel duur. Zonder overleg.
Boodschappen altijd netjes ingepakt en goed verzorgd, en héle vriendelijke nette bezorgers/bezorgsters.
Good services
Zie hier boven.
Gemakkelijk bestellen , snel en vooral netjes bezorgd.
leuke enthousiaste bezorgers
Vriendelijk.behulpzaam echt super netjes
Snelle bezorging
Had donderdag mijn bestelling geplaatst voor de dinsdag erop. Maandag werd ik gebeld dat niet alles besteld was en dus niet dinsdag compleet was!! Was idd veel van elk soort maar daarom ruim van te voren besteld. Met gevolg dat ik dus 2x moest rijden, en dat is jammer want woon in 2 dorpen verderop!
zie hier boven
Aardige bezorger alles netjes bezorgd.
De bezorger is een top gozer altijd vrolijk en gezellig
Deze jongeman die mijn boodschappen kwam bezorgen heeft voor mij netjes alles uitgepakt omdat ik zelf ziek was , en tevens heel vriendelijk
Het was goed geregeld deze keer. Vorige keer kreeg ik veel spullen dat nog maar 1 of 2 dagen houdbaar was, en moest veel weg gooien.