Het was fijn dat ik direct de volgende dag mijn boodschappen in huis heb

Aardige bezorger en hulpzaam

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Hoe tevreden ben jij over de volledigheid van jouw geleverde kerstboodschappen? N.v.t.

Prima alleen niet bezorg moment kunnen kiezen maar alleen ophaal

Prima wel jammer dat als ik op donderdagav bestel de bezirg dienst al vol is . Verder goed bij ophalen Wel product toegevoegd maar niet geleverd. Volgens mij werk dat later toevoegen niet goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super vriendelijk en meedenkend personeel, en vlot geholpen, kortom goed georganiseerd dik complimen

Heel fijn dat we wat over was van ons feest vlot terug mochten inleveren

Slechte kwaliteit

We ontvingen vandaag een net met mandarijnen waarvan de helft van de mandarijnen deels beschimmeld waren

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vriendelijke dame die alles goed uitlegde. Was op tijd en makkelijke om te betalen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer dat er geen bericht was over artikelen die niet geleverd werden

Dit was mijn eerste bestelling voor het werk. Had de bestelling 3 weken geleden geplaatst voor een Sinterklaarsviering. Bij levering werden de zakken pepernoten NIET geleverd omdat zij niet meer leverbaar waren. Vond dit vreemd aangezien de bestelling 3 weken geleden was geplaatst. Ook jammer dat het bericht zo laat kwam. Hierdoor moesten wij op de ochtend van levering nog op zoek naar Sinterklaassnoep chocolade/pepernoten.

Snel, makkelijk en voordelig

Het bestellen was snel en makkelijk. De bezorging op tijd en zeer vriendelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Klantvriendelijk, meedenkend, fijne kortingen.

Het personeel is vriendelijk en meld als er bijzonderheden zijn. Is een product niet in voorraad, dan wordt er een goed alternatief voor gezocht. Ook als er een ander probleem voordoet, wordt dit goed opgelost Het komt soms voor dat de producten niet vers zijn, maar als dit gemeld wordt, mag het product vervangen worden. Ik ben zeer tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes en op tijd bezorgd

Vriendelijke bezorger, netjes op tijd , geen fouten in de bestelling, Zeker komen we nog fysiek in de winkel , maar bestellen gaan we vaker doen

Ging perfect

Alles ging perfect en ze waren mooi optijd ;)

Geweldige service, keurige bezorging

Door ziekte even lastig boodschappen kunnen doen dus online besteld. Bij een 1+1 aanbieding ging het mis. Ik had 1 besteld en geen 2 omdat ik dacht dat ik de aanbieding anders dubbel zou krijgen. Maar ik ontving nu 1 exemplaar in plaats van 1+1. Gebeld en nog voor sluitingstijd werd nagebracht! Geweldig. Verder klopte de hele bestelling.

Aantal producten verkeerd en 20 koopzegels te weinig, slordig

Er waren producten van andere merk en smaken en duurdere toegevoegd. Bananen groener dan groen en niet te eten. Ik heb inderdaad wel eens jonge mensen die boodschappen van klanten zien vergaren zonder goed naar de producten te kijken of deze wel goed zijn, handig, vers etc. Ook hadden we 20 koopzegels te weinig. Erg slordig. Producten zijn opgehaald maar nog niet vergoed. Vind het teleurstellend dat ik daar nu zelf achteraan moet gaan. Online assortiment prima, maar als deze er niet zijn zelfs als ik het bestel is teleurstellend en heb je niets aan.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De taart was vers maar klein

Taart werd aangereikt voor 9 personen, maar 6 gingen er maar uit de taart…

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima, met uitzondering van vlees en fruit.

Heb deze bezorging veel producten op bijna de zelfde eind data. Dit vind ik vervelend, meer omdat ik dan verplicht ben het vlees in de diepvries te doen. Ook was er dit keer veel niet voorradig. Je wordt gebeld voor een alternatief ( keurig) maar dan moet je eigenlijk de app er weer niet j pakken.

Snel geregeld

Heel goed. Snel geregeld, normale prijzen, vriendelijke bezorger, alles spullen compleet.

Bestelling onbestelbaar

We hadden gourmetvlees besteld, miniverpakkingen in de aanbieding 3=2. Bedoeling om het alvast in de vriezer in te slaan. Helaas paar uur voor afgesproken afhaaltijd een telefoontje dat betreffende artikelen niet kunnen worden geleverd

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Prima service en fijn contact

Fijne communicatie en een goede service .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Verrotte avocado's bij de bestelling

Enkele producten waren niet aanwezig. Dat kan gebeuren. Van de lente ui waren ook al veel stengels slecht. Maar verrotte avocado's is veel vervelender. Aan het begin van de middag dit aangegeven via Facebook Messenger maar nog geen reactie ontvangen. Jammer.

Hartstikke fijn

PLUS is de enige supermarkt waarbij ik 1 product kon bestellen en de volgende ochtend het al kon ophalen. Geen gedoe met minstens 25 euro bestellen of pas de volgende avond halen.

Goede service.

Netjes op tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke dame en top service

Zie boven

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke op tijd komende bezorger

Niet enthousiast over alternatief geleverde produkten. Indien niet voorradig dan liever niets.

Keurig perfect

Super fijn