Gemakkelijk te bestellen en goede service
Nu twee keer online besteld maar valt behoorlijk tegen. Eerste keer waren meerdere eieren kapot. Daarna hebben ze een nieuw doosje gebracht. Nu de tweede keer 3 artikelen van de 22 niet op voorraad. Daardoor alsnog naar de winkel. Toiletpapier wel besteld maar zat er niet bij. Dit hebben ze dus ook na moeten brengen. Misschien nog twee keer gebruik maken van de gratis bezorging maar dan houd het voor mij wel op.
Altijd op tijd en zeer goed geleverd
xx
Een hele vriendelijke dame. boodschappen werden uitgepakt. vragen werden beantwoord. ik voelde me verwend en zal zeker blijven bestellen. Vriendelijke groet.
Handig dat je kunt waar de bezorger/ster is. Alles netjes binnen gebracht omdat ik op krukken liep.
Een bestelling van 1 week voor levering moet compleet zijn.
Fijne goederen en super service
Allereerst moest ik bellen over een rekening die niet klopt. Dan de bestelling, 12 icetea normaal besteld, krijg ik er 6 gewoon en 6 zero. Ik heb ook 6 pepsi max besteld, krijg ik 6 gewoon jullie begrijpen natuurlijk dat dit voor een eerste levering niet door de beugel kan. Ik laat het hierbij ,maar voor ons hoeft het niet meer, en ga ik wel naar de concurrent.
Ik heb 2 verspaketten besteld omdat ze dan €4 per stuk zijn. Jullie leveren er maar een en tekenen daarvoor ineens de volle prijs.
Heerlijk thuis bestellen onder het genot van koffie. De versproducten waren super vers. Ik ga in ieder geval niet meer met zware boodschappen sjouwen.
Eerste keer dat ik besteld heb was niet zoveel maar werd netjes in me keuken neergezet door een hele vriendelijke bezorger Goeie ervaring dus voor herhaling vatbaar
Kan zo voor het weekend maar uit 1 bezorg optie kiezen. Zou graag meerdere momenten willen.
Ondanks alles is het product nog niet besteld
Alles ging goed,alleen jammer dat er één product niet bij zat.
Heel goed ervaren en een nette bezorger.
Ik had bestelling gedaan. Maar het klopte niet zag ik pas na de bezorging. Had kunnen bellen maar lastig om te bewijzen
Toch jammer dat sommige basisproducten, die in de winkel nooit leeg zijn, toch niet leverbaar blijken
Bestelling keurig bezorgd, verse artikelen en een zeer vriendelijke bezorgster.
Bezorging was uitstekend volgens afspraak, alle boodschappen waren aanwezig en of een goed alternatief. Vriendelijke bezorger.
Ik had 2 gourmetschotels besteld. Toen ik ze kwam ophalen hadden ze deze niet meer en ook geen alternatief. Daar kon ik het mee doen. De enige reactie die ik kreeg: Sinterklaas is al voorbij hè Maakt dat voor een gourmetschotrel iets uit. Als ik het kan bestellen online, moet je ook zorgen dat het er is. Dit is de vierde keer dat ik iets besteld heb online bij de plus en vier keer heb ik niet gekregen wat ik besteld had.
2x preisoep pakket besteld, maar 1x tomaten en 1x erwtensoep gekregen
Geweldig snelle levering
Via website besteld In mail wordt niet aangegeven dat deze Plus een aparte afhaal balie heeft om zich te melden. Stond dus eerst bij de service balie en er moest worden nagevraagd hoe het zat met mijn bestelling Dat vindt ik wat minder. Verder wel heel vriendelijk geholpen en meegenomen naar de afhaalbalie. Daarna ook heel goed geholpen en uiterst vriendelijk
al lang m.n. bestelling zo gedaan ,en tevreden. keek vandaag wanneer de bezorging kwam op de computer ,maar dat stond er nu niet op ,dat is n.l. wel fijn dan kan je er rekening mee houden.