Het werd netjes in de keuken neergezet
Heel goed bezorgd en snel ook
Goede gezellige winkel, Producten zijn goed en vaak op voorraad. Personeel gezellige en behulpzaam
Zeer aardige jongeman. En op tijd. Zette de boodschappen netjes in de keuken, das toch een dikke plus.
harstikke top
om te beginnen betreft het niet thuisbezorgen maar afhalen. en afhalen bij Plus houdt in buiten in de kou staan wachten tot iemand reageert. daarna in de kou wachten tot je bestelling is gevonden. gevolgd door een fout in de kassabon, 2,50 euro teveel. de 2,50 euro wordt ergens in de winkel gehaald, en al die tijd staan we in de kou te wachten. dit zullen we niet snel herhalen.
Goede levering mooie producten
Goed alleen jammer dat de appeltaart er niet meer was toch jammer.
Plus medewerker was zeer vriendelijk
mijn ervaring is goed op tijd geleverd ja wel eens jammer dat er sommige artikelen er niet zijn
positief
De bezorgers zijn vriendelijk. Brengen netjes de boodschappen tot in de keuken. Zonder woorden of vragen, gewoon omdat ze zien dat ik niet goed ter been ben.
Snelle en complete levering, keurig op tijd en zeer vriendelijke/ behulpzame bezorger.
Ze liep mee tot aan de deur om te helpen dragen (heel fijn, zeker als je net een baby gekregen hebt). Geen gehaast maar gewoon gezellig beseffen dat je leeft ipv zsm bezorgen. Dankjewel Megan! Bestelling was helemaal op orde ook:)
Alles keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.
Een super vriendelijke bezorger en alles was er Heel fijn
goede communicatie met het personeel Vandaag pasteibakjes (3 x 4) ontvangen (7 december) waar de houdbaarheidsdatum niet was vermeld op de voorkant, ik neem aan dat ze tot Kerstmis goed blijven.
Niets op aan te merken. Door ziekte voor de eerste keer laten bezorgen. Het zijn exact de artikelen die we bestelden. Vers ,goed verpakt en netjes in een krat. Zeer tevreden met deze service. We gaan er zeker vaker gebruik hiervan maken. Een teverden klant.
Idem
Je moet minimaal een week van te voren bestellen en dan is ook maar de vraag, of je er tussen komt! Niet goed….
, ie bove staand
Op de druiven na (ik had ze zelf niet uitgekozen in de winkel) alles prima.