Mooi werk.
Makkelijk via de website een bestelling te doen, iets vergeten? Geen probleem je zet het gewoon weer erbij. De bestelling wordt netjes op tijd geleverd en indien gewenst naar binnen gebracht.
Prettig
Zeer vriendelijk
Boodschappen werden in krat tot in de keuken gebracht. Lege flessen meegenomen. Geeft mij op dit moment zoveel rust.
Ondanks dat wij maar de helft van onze boodschappen geleverd kregen, omdat er een krat achter bleef in de bestelbus. Naar een telefoontje werd deze later toch gebracht.Toppie!!!
Goed en erg handig
Bezorger erg vriendelijk gewoon top
heel toevallig kregen we de boodschappen, toen viel het mijn man op dat er te weinig boodschappen want we hadden wel erg veel besteld, geen probleem zei Edwin, er stond nog een krat in de koeling werd netjes na gebracht
Ik had 2x beemsterkaas besteld want dat was de actie voor gratis thuisbezorging. Nu is er 3x beemsterkaas afgerekend (2 geleverd) met de bon en ook nog eens 6euro servicekosten. Zijn wel hele dure boodschappen geworden.
Alles Vlgs afspraak en indien anders prima opgelost.
Goede service vriendelijk personeel alles netjes op tijd bezorgd
Ik zou de eerst 4 keer geen 6 euro bezorgkosten berekend krijgen. Al de 2e levering betaal ik wel 6 euro. Hoezo!!!
Het was de tweede keer dat ik online heb besteld. De vorige keer is al weer een paar jaar geleden, dus die ervaring was wat vervaagt. Ik dacht nl dat ik online kon betalen omdat iemand anders mijn boodschappen ophaalde. Dat bleek niet zo te zijn. Op de uitdraai die ik kreeg zaten kassabonnen en op de uitdraai, onder de kassabonnen stond met de hand geschreven: +apv- tas!! Wat houdt dat in? Daar wil ik wel graag antwoord op.
Snelle en goede service
Ontzettend irritant dat aanbiedingen wèl te bestellen zijn, maar je vervolgens een telefoontje krijgt dat het niet op voorraad is. Vervolgens wordt er dan een duurdere variant aangeboden.
We zijn heel tevreden over de levering van de bestelde producten. Slechts één opmerking over het fruit: één van de peren was beurs. Dat was jammer. Verder alles prima in orde. We komen bij jullie terug!
Vriendelijk personeel, boodschappen worden netjes bezorgd.
Een belletje 's ochtends om je bestelling door te nemen als er iets niet is. Ze zijn zeer alert op houdbaarheidsdatum. Bij twijfel bellen ze en vragen om akkoord voor kortere houdbaarheid. Kortom super!
Alles vers geleverd!
Geweldig….
Kon mijn bestelling gemakkelijk meermalen aanpassen. Waren keurig binnen de afgesproken tijd aan de deur. En ondanks dat hij het druk had, nam de bezorger rustig de tijd om te helpen. Dus zeer vriendelijk, betrouwbaar qua bezorgtijd en de volledige bestelling geleverd. Top!
Mijn eerste ervaring met bestellen bij de Plus. De Plys app is nog zoeken, zeker als je boodschappen wilt toevoegen aan een bestaande bestelling, dat is lastig. Netjes gebeld dat veel producten niet beschikbaar waren en overlegd wat ik daarvoor wenste. Dit is netjes en persoonlijk! Wel jammer dat veel aanbiedingen er niet waren.