Begrijp niet waarom er geen boodschappen zijn bezorgd. Erg jammer, had ze die dag nodig en moest alsnog snel naar de winkel elders. Hoor graag van u terug. Anke Koppelman 0658950808
Bij niet voorradig van product word een vervanger gebruikt die in de buurt of zelfde is met weinig prijsverschil
Ik ben heel blij met de bezorgservice van plus s'ochtens besteld s'middags bezorgd geweldig zo snel. De bezorger heeft de kratjes voor mij in de keuken gezet,super lief.
Snel en vriendelijk
Prima verzorgd, en keurig op tijd !
goed verzorgd en vriendelijke bezorging.
Goed geregeld allemaal. Vriendelijke bezorger. Het enige wat jammer is, dat er geen biologische runderlappen waren. Ze stonden wel in de App. Verder ben ik dik tevreden
kopen bij de plus is geen grote klus. ze brengen het thuis met de plusbus.
Ik kies voor een specifieke gpurmetschotel en krijg 2 dezelfde vervangende artikelen. Met shoarma wat hier niemand eet en veel hamburgers. Kortom.. niet wat ik wilde en het alternatief qua vlees had naar mijn mening beter gekozen kunnen worden met vlees wat in de oorspronkelijk gekozen schotel zat. Ik moet nu alsnog vlees gaan halen wat juist niet de bedoeling was.
Zoals altijd, keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, zeer tevreden..!! Vriendelijk bedankt..!!
Bij 30 graden, storm, sneeuw of regen de bezorg dienst van PLUS CORBIJN kom je overal tegen. Onze bestelling keurig op tijd, netjes ingepakt, alles lekker vers een aanrader voor iedereen bij goede gezondheid of slecht ter been.
Vriendelijke en behulpzame bezorger, Perfect binnen de aangegeven tijd bezorgd, duidelijk site om te bestellen.
Bijzonder vriendelijke bezorgers. Vandaag Benedetta uit Bulgarije. En mooi op tijd.
Bij bestelling al dingen niet voorradig en weggehaald en nu met bezorgen weer 6 artikelen niet leverbaar waarvan de 1/2 van een aanbieding( bv 2 voor ..) en omdat er maar 1 ding geleverd wordt dus ook geen korting meer. Gevolg: ik bestel online ivm hartproblemen en nu heb ik veel niet terwijl ik de deur niet uit mag Slechte ervaring Maar… de bezorger was erg behulpzaam en aardig, hij vond het ook vervelend
Bezorging op de tijd die ik aangeef
Jullie zouden 5 sterren van mij krijgen als fruit niet allemaal heel rijp is. 6 heel rijpe bananen voor iemand alleen is wat lastig. Zo ook met de groenten. Graag een puntje van aandacht en dan krijgen jullie 5 sterren.
Jammer, dat het bestelde niet geheel op voorraad was.
Snelle, nette levering, alles naar wens
Positief
Bestelling niet compleet
Altijd op tijd en altijd super vriendelijk.
Heb een paar handicaps , ben erg blij dat de boodschappen gebracht kunnen worden .
Kan niet beter.
Prettig, vertrouwd met goede service