Degene die de boodschappen kwam brengen heeft de vriendelijkheid gehad om mijn spullen in de koelkast te zetten. UITSTEKEND. Ik ben zuurstof afhankelijk . Later heeft hij de 5 euro van de krat in de bus gedaan . Ik ben heel tevreden over de behandeling.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

weinig

Prima verzorgd en geleverd

Alle bezorgers zijn aardig, netjes enz. Boodschappen worden goed in de kratjes verzameld. Niets op aan te merken.

Teleurgesteld

Voor de tweede keer besteld bij Plus. Toch vervangende artikelen, terwijl "nee" in mijn account. Voor tweede keer bestelde artikel niet op voorraad. Tussen bestelling en levering zijn een aantal dagen. In die tussentijd schaf je de producten die je besteld hebt niet aan, echter worden deze uiteindelijk niet geleverd en kun je alsnog op pad. Bezorg-/servicekosten zijn niet gering. Bestel specifieke producten die zwaar zijn en/of moeilijk te verkrijgen bij mij in de buurt, het is daarom extra vervelend als deze niet geleverd worden. Bestelling achteraf bezien onnodig geweest.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Een goede uitkomst

Naar een heupoperatie en alleen wonende een goeie uitkomst Alleen zelf een verkeerde huisnummer o te geven is toch alles goed gekomen ben tevreden dat ik het heb gedaan

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Was op tijd, vriendelijk, bestelling in orde en de bezorger nam de tijd om het een en ander uit te leggen)was mijn eerste online bestelling)

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorger mooi op tijd én supervriendelijk !

Vriendelijke bezorger, prima product!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niets bezorgd en niet op voorraad

Er is niets bezorgd, omdat dat bij mijn Plus niet kan, alleen ophalen. Maar weer ben ik gebeld dat de bestelde producten niet op voorraad zijn, terwijl ik ze enkele dagen eerder al heb besteld. Nu moet ik volgende week hopen dat ze er dan zijn. Medewerker die gebeld heeft dat producten er niet waren was wel heel vriendelijk, dus dat is wel positief!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Goede vriendelijke service

Slecht

Ik heb nu een paar keer besteld bij de plus .. Ik bestel vaak voor 2 of 3 dagen maar voortaan haal ik het zelf wel in de winkel ik krijg meestal producten die nog maar tot de volgende dag houdbaar zijn! Dit betekend dat ik dan voor 2 dagen eten kan weggooien daar bedank ik voor

Uitermate tevreden

Bestelling plaatsen is snel en simpel, bezorger uitermate vriendelijk, betaling was snel afgehandeld. Ik ga normaal zelf naar de winkel maar vanwege griep had ik nu geen keuze thuis laten bezorgen.

Plus blij!

Snelle levering door een vriendelijke vrouw. Levering vlot en op het juistevuur. Nog behulpzaam en aardig. Voor mij graag terug boodschappen levering.

netjes aangeleverd

makkelijk omdat het toch wat koud wordt buiten en ik als invalide stil zit op de scootmobiel...

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geweldig , altijd op tijd en heel erg vriendelijk

Zetten de boodschappen binnen en zetten het op de aanrecht. En altijd een vriendelijk woord.

Heel fijn

Super fijn

keurig op tijd

altijd vriendelijk en behulpzaam

Te veel producten vervangen

Te veel producten niet leverbaar

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Volgen van de levering prima

Voor het eerst online iets besteld en viel ontzettend mee. Maar ik ga toch liever naar de winkel.

Goede ervaring

Heel vaak als er een aanbieding is dan is deze niet beschikbaar zoals de Becel boter pro actief 1 + 1 gratis terwijl wij deze altijd gebruiken

Geweldige service

Navigatiesysteem werkt perfect. Handig dat ik mijn boodschappenlijstje nog kan aanpassen tot een dag voor de bezorging. Veel keuze en aanbiedingen. Op de dag van bezorging kun je online de bezorger volgen zo weet je precies hoe laat de bezorger voor de deur staat. Het zijn stuk voor stuk leuke, behulpzame en vriendelijke bezorgers, die keurig op tijd voor de deur staan.

Servicekosten

Er werd gezegd eerste 4 bestellingen bezorgkosten gratis. Heb echter wel 6 euro kosten erop staan.

Weer te weinig Gallio Merlot 3e maal zeer slecht

Slecht zie boven

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Niet alles geleverd

Er was veel niet gekomen, omdat het er niet op voorraad was. Was wel in de aanbieding, dus dat is jammer. Kon ik de volgende dag nog zelf naar de winkel Er werd 1 krat bier bezorgd. Terwijl wij 4 kratten hadden besteld. Deze werden later op de dag wel Geleverd. Er waren 2 boodschappen kratten op de bon gezet . We hadden er 1 gekregen. Gelukkig kreeg ik het geld wel terug hiervoor.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Stipt, netjes en makkelijkaltijd fijn en vriendelijk

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht