Gemakkelijk uitzoeken en bestellen
Hele vriendelijke mannen die boodschappen binnen zetten.
Netjes optijd en en prima
Ik kreeg mijn boodschappen tijdig en volledig tot in de gang bezorgd. Andere bezorgdiensten leveren tot in de keuken. Een heel verschil voor een chronische zieke klant. Vandaar 4 sterren.
chaufeur was snel, maar pate was beschadigd.
Uitstekend!!! Vriendelijk geholpen door chauffeur
Deze plus laat klant koning zijn. Hij zorgt altijd voor een lach op me gezicht en bij meer mensen
ik vind het ook belangrijk, dat de bezorger van mijn boodschappen, beleefd is en beschaafd is, en dat was hij, BEDANKT voor de service Groetjes Dora
Heb al verschillende afspraken gemaakt met PLUS , maar helaas komen ze die niet na. Deze week was 25 % van mijn bestelling vervangende artikelen. Er is door de servicedienst van de Plus al 3 maal beloofd dat de bedrijfsleider contact met mij zou opnemen, maar ik heb tot nu toe nog steeds niets van hem gehoord.
Bezorging op tijd door vriendelijke bezorger.
De producten stonden wel op de site maar waren totaal niet leverbaar. Ben wel gebeld zodat ik niet voor niets langs zou komen.
Vriendelijk personeel en veel keuze.
Beleefd en altijd correct
Op tijd en alles goed geleverd
Hele aardige medewerkers en de bezorger was erg servicegericht
Alles netjes geregeld
Voor de 1x eindelijk kunnen bestellen bij jullie. Maar best wel veel spullen niet leverbaar. Terwijl ik echt nodig had. Dat was wel jammer. Maar verder wel tevreden
Gemakkelijk, gezien mijn handicap
Bij de eerste 4x zou er volgens de site gratis bezorgd worden staat op uw site. Er staat daar letterlijk: De bezorgkorting verwerken we automatisch bij je bestelling. Geef aan wanneer het je uitkomt en je ontvangt je boodschappen gratis thuis. Niets is minder waar er wordt gewoon €8,50 hiervoor in rekening gebracht. We hebben dit tegen de bezorger verteld en ook nog eens gebeld. Maar er wordt niets door u aangedaan. Wij moeten het zelf maar uitzoeken. Dus krijgen geen geld terug. Lekker klant vriendelijk.
Alles werd door 2 vriendelijke medewerkers bezorgd tot in de keuken. Ik kon gewoon ter plekke pinnen. Dàt ga ik zeker vaker doen! Zeker rond verjaardagen is het zeer makkelijk vanuit je luie stoel een “Winkelwagentje ”vullen zonder stress om iets te vergeten want daar kun je rustig een paar uurtjes over doen en als je eenmaal klaar bent kun je nog tot een dag voor de levering je bestelling aanpassen. Dat scheelt een boel verjaardags stress
Snel, vriendelijk en compleet
Altijd een vriendelijke bezorger.
Als je tussen 10 en 12 zou bezorgen en je belt tegen 13 uur op dat er een storing is en of je de volgende dag mag komen dat ben ik niet blij. Mijn dochter is er voor thuis gebleven van school omdat ik op een beurs sta en we daarom lieten bezorgen. In de ochtend weet je al dat er een storing is bel dan eerder en aanbieden een dag later komen schiet niet op. Dus erg slecht.
Vriendelijke bezorger, fijn op tijd. Goede uitleg over betaling en retouren!!!!