okay goede bezorger
Zie hierboven , helaas bezorging maar voor totaal van 4x , geen mogelijkheid om boven een bepaalde bedrag toch gratis te leveren ?? Hoor of zie jullie reactie
fijne winkel heel klantvrienelijk
Niets aan toe te voegen. Behulpzaam. Duidelijke info over een aantal vervangende artikelen en niet te leveren artikelen. Dankuwel.
Verbetertips: 1. kratjes af en toe schoonmaken 2. Iets te vaak een alternatief product 3. Verse producten die dezelfde of volgende dag over de datum zijn 4. In vakantie vaak vol, geef vaste klanten voorrang met bestellen
Over het algemeen worden de boodschappen netjes en op tijd geleverd. Maar op 31 augustus heb ik helemaal geen boodschappen ontvangen ook niet nadat ik gebeld had. Ik werd toen afgescheept met de melding dat er vertraging was en dat de boodschappen over twee uur geleverd zouden worden. Maar alles wat kwam maar geen boodschappen. Dit was heel teleurstellend. En ook helemaal geen bericht gehad van sorry. Teleurstellend
Keurig ingepakt en geleverd vriendelijk bezorg personeel
We hadden veel boodschappen nodig voor kamp, de tijd die ik graag wilde om op te halen stond er niet bij, telefonisch contact gezocht en het was geen probleem, ze zouden zorgen dat het klaar stond, heel fijn en heel meedenkend, alle grote hoeveelheden doorgegeven zodat ze die vast konden bestellen. Super ervaring
Heerlijk om vooraf thuis alle boodschappen te bestellen die we op Terschelling nodig hebben.
Verse producten zeer blij met de service keurig gebracht in kratten-sommige producten gaan bijv bij de bakkerij verkeerd.
Ruime sortering van producten,goede prijzen,en prima bezorging.En jullie zijn ook erg klantvriendelijk!!
maar de laatste tijd, wel vaak producten niet op voorraad in de winkel.
De online bestellingen worden netjes thuis afgeleverd.
1 produkt was boven de houdbaarheidsdatum en 1 produkt had de houdbaarheidsdatum van vandaag, welke ik morgen pas kon gebruiken. Du 2 producten ter waarde van acht euro weg kunnen gooien.
Altijd goede datums zodat ik er echt een week mee vooruit kan.
Alles goed en vers en leuke bezorger
Ik ben altijd tevreden over de bezorger en de boodschappen zelf. Ik merk alleen dat er steeds minder momenten zijn dat er bezorgd kan worden. Waarschijnlijk een personeelstekort, maar niet altijd handig
Niets werkt meer. Diverse bestellingen kreeg ik niet geleverd en brood bijvoorbeeld 3 st ipv 1. Zo stop ik dus!!!
Alles op tijd bezorgd , en helemaal super dat ze spullen die koud moesten staan in koelkast hadden gezet( wij kwamen later aan)
Ik ben heel tevreden over de bezorger Pascal. Denkt met mij mee! Wel jammer dat verschillende artikelen uit het assortiment zijn gehaald.
Producten te dicht op tht. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
Gemakkelijk bestellen en ook wijzigen is mogelijk. Keuze uit bezorgdagen en tijden. Op tijd bezorgd.
Soms kleine foutjes
Wat een fijn personeel. Bezorger hij heet Marc ?. kwam mijn boodschappen brengen. Wat een service. En eindelijk weer bezorgen. Proficiat Plus.
Doordat ik al bijna 2 jaar geen auto meer heb en te ziek ben en loop met een rollator(dus zover kom je dan niet. Ik ben heel blij om de boodschappen online te bestellen. Je kunt opmerkingen plaatsen en iedereen zorgt goed voor me. Je weet precies de tijd wanneer men met boodschappen komt. En dan samen de kratten uitpakken zodat de kratten weer mee terug kunnen eventueel met statiegeld flessen/blikjes of bierkrat. Ik ben heel blij met dit. Had er eerst moeite mee om het zo te doen na al die jaren zelf naar de winkel kon