Altijd gezellig

Zijn goede bezorgers, had nu een ander meisje die de boodschappen bracht altijd leuk om een babbeltje te maken.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Lange wachttijd en teveel betaald

De boodschappen zouden tussen 8-10 klaar staan . Moest nog 15 min wachten bij afhalen . Voor 2 kratten 10 euro betaald als statiegeld maar geen kratten meegekregen. Wil graag het geld terug .

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Uitstekend!

Zeer tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd stipt, altijd fijn de jongeman te zien!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Toppersoneel altijd vriendelijk naar hun klanten

Goede sortering in de winkels aanwezig en in beide winkels vriendelijk aanspreekbaar personeel welke bereidt zijn om je de helpende hand te bieden.

vlotte bezorging

deze keer ontbraken enkele bestelde artikelen; waren kennelijk niet op voorraad

Het kan veel beter

Ik heb in eerste instantei op vrijdag boodschappen online besteld ter waarde van ruim € 170,00 maar kreeg de boodschappen niet besteld. Uiteindelijk heb ik gebeld en het probleem werd nagekeken. Ik zou nog iets horen, NIET DUS. Opeens werd de bezorgdatum van zaterdag naar de daarop volgende maandag geschoven en zou ik bijna € 20,00 meer moeten betalen vanwege de niet meer geldende actie op maandag. Dus heb ik alles verwijdert en ben heel erg boos geworden, want zo ga je niet met klanten om. Kent u het spreekwoord "Klant is Koning" blijkbaar niet. Uiteindelijk heb ik toch maar weer een bestelling geplaatst maar niet van harte en ik ben op zoerk naar een andere wel klantvriendelijke winkelier. DAT MOET IK TOCH EVEN KWIJT.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geen info over bezorgkrat(ten).

De bestelling zelf was perfect in orde. Maar ik had geen idee dat er bezorg-kratten in rekening werden gebracht. Als een soort van statiegeld. Maar het meest vervelend vond ik dat er 2 kratten werden gerekend en ik er maar 1 heb ontvangen. Heb meteen gebeld, en het bedrag zal bij een volgende bestelling in mindering worden gebracht. Ik hoop dat dat goed gaat.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas vervangende producten niet compleet

Ipv sintkoekjes nog een marmercake terwijl ik deze al besteld had. Dubbel is niet mijn voorkeur. Fanta no suger geleverd, zeker niet de bedoeling. Nb: geen alternatieve kaas levering, nu moet ik alsnog naar een winkel! Jammer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede sevice wat nu besteld had was goed

gewoon

Wij hebben de boodschappen zelf opgehaald i.p.v. laten bezorgen \Vaak komt het voor dat er producten op zijn , dit hoor ik ook van andere mensen die bij jullie bestellen. Misschien kan daar wat aan gedaan worden anders ben ik bang dat de klanten gaan lopen ?! Moest ook een aantal keren bellen voor er iemand antwoorde en ik geholpen werd, denk wel zo'n 10 minuten heb moeten wachten buiten. Ik snap best dat jullie soms druk zijn maar het zou jullie klanten kunnen gaan kosten wat heel jammer is want ik vindt jullie winkel gezellig met vriendelijk personeel Hartelijke groet, Anita van Breeschoten

Prima zoals altijd

Helaas aantal dingen niet op voorraad maar verder prima. Lelypunten sparen bij afhaal/bezorging zou fijn zijn. Nu moet ik na boodschappen ophalen, nog apart de winkel in voor mijn Lelypunten, onhandig

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eerste online bestelling. Goed. Verbeterpunt is informatie over voorraad. Meer dan 3 artikelen besteld die niet op voorraad waren en/ of alternatief geleverd. Was niet vermeld bij online bestelling. Alternatieve artikelen niet altijd passend.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed verzorgd en bezorgd met vriendelijke bezorger

Zie hierboven

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super service en goede prijs!

Geweldig personeel bij PLUS Crombach in Susteren!

Super goed

Top bezorging

Mooi op tijd, nette service, zeer vriendelijke bezorger.

waardeloze winkel

niks is goed met online bestellen bv vraag je twwe dikke stangen prei krijg je er vier 2.79 euro *** winkel wetzels mag wel ns een vergoeding geven anders bestel ik bij ah

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima gedaan, alle items van mijn bestelling waren er. Ik kon precies zien wanneer de chauffeur zou komen en die was er dan ook binnen de gestelde tijd. Alles keurig geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Goed eten, fijne app, service wat minder

Het eten is goed en vers. De app werkt fijn. De app houd bij wat er eerder gekocht is waardoor overzicht (in voorraadkast) makkelijk is. De zoekfunctie werkt goed. Meestal staat het goede product bovenaan bij een zoekopdracht. Service vind ik wat minder. Als ik kortingscode, na boodschap later toevoegen, vergeet; wil winkel later niet compenseren. Het was deels mijn fout idd Kortingscode was al goed gekeurd maar wordt verwijderd bij toevoegen van boodschap. Bij kortingsactie wordt niet altijd rekening houden met bedrag en wat toegevoegd wat net buiten actie valt. Of één product terwijl tweede gratis was, maar tweede was er op dat moment niet. Tja, kan gebeuren. Het eten is goed, de app werkt fijn. Ik ga zeker blijven.

Prettige winkel. ruime gangen,

Het keuze assortiment om uit te bestellen is voldoende, soms mis ik wel eens een bep. product dat ik online zou willen bestellen. Maar goed dan maar meenemen als ik in de winkel kom. Top bezorgers, altijd keurig op tijd en die meedenken als je een vraag hebt.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Jammer dat bij elke bestelling welk een product niet leverbaar is. Wordt hierover wel vooraf per telefoon geïnformeerd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

jammer dat je t zelf in de koelkast moet zettten, hihi

zeer goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service. Binna altijd lales voorradig. Goed overleg voor vervangend product.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht