Jammer dat er 2,50 euro in rekening wordt gebracht als je maar 1 artikel afneemt, ik snap dat 2,50 nodig is als er door de hele winkel artikelen moet worden verzamelt, maar voor 1 artikel is dit erg duur
Positief , alleen de app werkt niet altijd
Vriendelijke bezorgster
ik vind het geweldig
Mijn ervaring is altijd superfijn. Of het nou gaat over bestellen of de levering. Het verloop vlot en precies.
Gewoon prima niets te klagen
Jullie hebben produkten die een ander niet had dus vandaar dat, via internet, bij jullie uit kwam. Nogmaals prima voor herhaling vatbaar.
betere kwaliteit van levering zou op zijn plaats zijn om klanten "in huis" te houden. concurrent voldoende.
netjes op tijd vriendelijke bezorger
De plus winkel is voor mij de beste keuze van online winkelen,heel goede ervaringen al vijf jaar nu goede klant van de plus winkel.en zeer goede klantvriendelijke service.
Klant vriendelijk
Prima altijd op tijd en vriendelijke bezorger
bezorging : vriendelijke adequate jongeman! Winkel netjes en overzichtelijk met behulpzaam personeel
Nvt
Ik ben erg blij en tevreden over t bezorgen van mijn boodschappen Gr kathy
Vlotte service en vriendelijk personeel
Prima en correct. Keurige aflevering. Fijn personeel
heb geen auto en in Beesel is niets meer.
Bestelling snel in huis en vriendelijke bezorger.
Door mijn ziekte is het erg gemakkelijk om de zwaardere boodschappen thuis te laten bezorgen.
Prima en vlotte service
Als ik in mijn boodschappenlijst opgeef dat ik 10 flessen van iets hebben wil dan is dat kennelijk geen teken aan Plus dat ik ook inderdaad 10 flessen hebben wil. Dit keer kreeg ik er 3 geleverd, De vorige keer 2 flessen + flessen van een andere soort of merk. Dat is niet de bedoeling van een vroeg ingediend boodscahppenlijstje!
Ook deze keer weer netjes optijd, de bestelde boodschappen geleverd door ‘n zeer vriendelijke bezorger!
Ben tevreden over plus en jullie zijn vriendelijk en behulpzaam
Mooi op tijd geleverd