Altijd correcte bezorging en vriendelijk en behulpzaam altijd.
Gewoon een prima zaak
Gemakkelijk online te bestellen, ook eventueel aanpassen geen probleem(binnen en de bepaalde tijd), netjes op het aanrecht gezet, voor mijn bejaarde moeder.) mijn noeder en ik zijn erg tevreden!
Jammer dat er toch best veel artikelen blijkbaar niet voorradig waren en dus zijn vervangen.
Ik bestel al jaren mijn boodschappen on line en dit bevalt mij erg goed. Prima
Ze zijn altijd op tijd. Ik hoef zelf niet eten de boodschappen te sjouwen.
20 min erop gewacht Alsnog verkeerde bestelling geleverd was ook niet op voorraad in de winkel Als bewijs heb ik orderbevestiging
Ten eerste was de bezorging te laat, hierdoor kon ik dus niet weg. Hier heb ik verder ook geen bericht van gehad of dergelijks. Ten tweede er zat een mini vianetta in mijn bestelling, deze is kennelijk niet zo bewaard dat hij een hele route mee kan. Ik wou hem nadat hij binnen was pakken, maar ik kon hem gelijk weg gooien. Hij was helemaal gesmolten en eenmaal uit het kartonnetje lekte hij onwijs. Dit is mijn eerste keer dat ik bij jullie bestel en dan is hetook gelijk zo slecht, dat is niet echt een goede eerste indruk.
Ik bestel al jaren de boodschappen on line en laat die bezorgen, omdat ik in een rolstoel zit en niet naar de winkel kan.
Altijd vriendelijke en correcte levering door personeel
Helaas was mijn ijsbergsla nog maar 1 dag houdbaar :-((((((( En het rundergehakt weer teruggegeven omdat deze nog maar dezelfde dag kon gebruiken!!!! Ben niet mobiel en aangewezen op echt Maar verse producten
Het online bestellen is gemakkelijk. Fijn dat je zelf de bezorgtijd kan regelen. De jongeman die de boodschappen brengt is aardig en behulpzaam. Online bestellen is erg goed bevallen Bedankt
Goede service en snelle levering
De bezorging is prima op tijd. Vriendelijke bezorger. Ik heb nu 2x besteld en beide keren zijn er best wat artikelen niet geleverd, omdat ze schijnbaar niet op voorraad zijn. Dat wordt van tevoren niet gemeld. Dus het is maar een verrassing, wat ik uiteindelijk geleverd krijg.
Ga altijd bij de Plus boodschappen doen,maar momenteel zit ik in de lappenmand en lukt dat zelf niet. Heel blij met deze service, heel vriendelijke bezorger,ook handig dat ze nog een mailtje sturen als ze onderweg zijn. Ik ben er momenteel heel erg mee geholpen dus al met al een hele positieve ervaring mee.
Bevalt goed boodschappen komen op tyd ben heel tevreden
Altijd hulpvaardig en attent!
Op tijd en kwaliteit producten zijn goed.
in de corona tijd werd hier van uit de Fahrenheitstraat altijd gratis bezorgd doch nu niet meer ,waarom ? L v d Berg 2583pc
Bestelle fia de app woe net sa slagje, mar fia de website gie it soepel. Goed oersjoch fan wat der besteld is en wat de kosten wurde, mar wol efkes oplette by de lêste stap oft it goed giet mei de sutelkosten. Besoarger is netsjes op'e tiid en tige freonlik. Kin om my wol ****r.
Ideaal om te bestellen. Jammer dat de sla op dezelfde dag verlopen was (dus weg moeten gooien).
Prima service en vriendelijke hulp.
De eerste keer dat ik boodschappen heb laten bezorgen. De bezorger heeft samen met mij de boodschappen uitgepakt. Super !!!
Gewoon perfect geregeld en bezorgt een compliment,