Vriendelijk personeel

Goede service, helaas niet altijd alles voorradig zodat ik een alternatief krijg.

Heel tevreden

Op een paar dingen die ze niet hadden (wat netjes vooraf besproken en deels vervangen is) na was alles weer goed geregeld.

geweldige service

ben erg blij dat zware spullen, bv een paar kratjes bier, als die in de reclame zijn. bij mij bezorgd worden. ik ben gehandicapt, dus kan ik deze zelf niet halen. top jullie service van de Plus op de Rijksstraatweg in Haarlem.

Zeer slecht

Gewoon klote sorry zo voelt het

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Keurig klaargemaakt en gebracht.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed en mooi op afspraak bezorgd

Perfect!

Super levering, super enthousiaste bezorgster en wat ze niet hadden prima alternatieve keuze voor gekregen die ik wel of niet mocht accepteren! Top en zeker een aanrader om vaker te bestellen!

Perfecte bezorging zoals altijd

Plus Giethoorn, top bezorging

Heel fijn

Ze helpen mij met de boodschappen in de auto zetten. Wat voor mij heel fijn is. Wordt er altijd netjes geholpen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Word altijd optijd bezorg en de bezorgers zijn ook aardig

Prima op tijd

Vriendelijke jongens

Tevreden

Tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet meer tevreden. Is ook lang goed gegaan.

laatste tijd minder blij , krijg alternatieve waar wij niet blij mee zijn. B.v. runderlappen in groot verpakking net als karbonade, wij zijn met 2 personen en zitten niet te wachten op grote verpakkingen. Laatst hadden wij 4 flessen cola van plus besteld kosten 3,99 euro kregen we een ander merk voor 9,98 euro dat is geen alternatief 6,00 euro duurder op 4 flessen. Waarom zijn alternatieve altijd duurder of een grotere verpakking. Ze waren laatst 2 uur te laat, vonden het kennelijk niet nodig omdat door te geven. Voorlopig bestellen wij even niet.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Meestal efficiënt,maar soms loopt het in het honderd

Normaal zouden ze tussen 10.00h en 12.00h leveren, maar elke keer dat ik naar het traject tracking keek veranderde de tijd tot het op een bepaald moment bleef stil staan. Uiteindelijk heb ik de plus even gebeld rond 13.30h omdat ik een afspraak had om 14.00h

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, houdbaarheid kan beter.

De producten worden netjes bezorgd, en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Echter de houdbaarheid van producten kan beter. Ik bestel boodschappen voor heel de week, en het gebeurd regelmatig dat producten maar 2 of 3 dagen houdbaar zijn.

Gehakt gelekt op gebak

Het gehakt had gelekt op het gebak.. en op meer boodschappen. Het was 1 smeerboel.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

goed en duidelijk en makkelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben helemaal tevreden!

vriendelijke en relaxte bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk en op tijd bezorgd, boodschappen naar wens

Zie boven

Prima Service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Creamcrackers komen vaak kapot aan. Pindakaas deksel is kapot

Creamcrackers komen vaak kapot aan. Verpakking is oke. Maar de inhoud is kapot. Deksel van de pindakaas pot is kapot bij levering KaKa kinderopvang heeft richtlijnen voor gezonde voeding. Hierin staat 30+ kaas. Het is niet mogelijk om 30+ kaas te bestellen..... volgens Sanne. Graag uitleg hiervan. Soms worden producten vervangen..... deze producten bevatten vaak te veel zout. En mogen inprincipe niet gegeven worden aan de kinderen. Noah Moes is onze coördinator omtrent het voedingsbeleid binnen KaKa kinderopvang. Mogelijk is het eens verstandig om met haar te praten.... Noah Moes werkt in Diever op de Rozenbottel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Blij met de service maar app kan beter

De zoekfunctie van de app kan beter. En daarnaast stoort het me dat als ik een boodschappenlijst in bestelling zet, ik altijd de melding krijg dat bij mijn filiaal niet alle producten beschikbaar zijn. Maar het is me telkens een raadsel wat ik dan niet geleverd krijg. Want er wordt niet gespecificeerd om welke producten het gaat. Als ik dat zou weten dan kan ik nog wat anders kiezen.

Altijd op tijd

Vriendelijk geholpen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn ervaring voor deze weekis nog niet bezorgd word vrijdag a.s.

Verder is mijn ervaring bij bezorgen goed!!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

goede levering. Het enige minpunt is dat ik heb aangegeven geen vervangende producten wil en er toch een vervangend product bij zat. En voor mij was het geen product wat ik zal gebruiken. Gewoon omdat het in mijn ogen wat anders was.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht