Goed verzorgd!

De bezorger was erg vriendelijk, Ricardo heet hij volgens mij. Besteld omdat ik 4 keer gratis kan bestellen, maar vond het zo prettig dat ik dit ook zonder korting vaker ga doen! Groente en fruit waren vers, en zag er mooi uit. Bij de bananen wordt ook gekeken hoe groen ze zijn, en dus langer houdbaar, zoals ik zelf ook zou doen in de supermarkt! Erg fijn!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik heb het super ervaring.

Netjes geleverd goede kwaliteit

Klopte niet allemaal

Veel producten waren er niet meer. En werd niet met iets anders vervangen. Alles zat niet in de krat, moest nog producten later ophalen. En kortingen werden niet goed verrekend.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Speciale aktie met heel klantvriendelijke service!

De online bestelling, emails en bezorging werden opnieuw heel efficient en klantvriendelijk verzorgd!

Reuze handig.

Zondag teruggekomen van vakantie in Egypte en maandagmiddag boodschappen bezorgd, geweldig

Gewoon fantastisch

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

super, snelle levering en netjes op tijd

snelle levering, vriendelijke bezorger

Niet altijd alles geleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn als je zelf niet naar de winkel kunt.

Blij met de goede service en fijne medewerkers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top! Alles van de bestelling bezorgd

Bestelling compleet bezorgd. Vriendelijke service en altijd op tijd

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Super handig

Altijd keurig op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, vriendelijke bezorger, ideale winkel om te kopen of voor het gemak van thuis bezorger gaan.

Geweldig!

Ik ben een trouwe bezoekster van jullie winkel en dat blijf ik ook zeker doen maar omdat ik een scootmobiel zit kan ik grote dingen niet meenemen. Dus ik ga vaker bij jullie bestellen.

kan beter

ik bestel wel eens bij de Plus. Iedere keer moet ik wel erachteraan bellen. Of zijn de kiwi's bijvoorbeeld zo zacht dat ze niet eetbaar zijn, terwijl ze met de hand in de zak is gedaan door een medewerker of de champignonsbakje is gescheurd en de helft van de champignons missen. Of ze zijn wat vergeten mee te brengen. Het gaat niet in 1 keer goed.

Supper

Netjes optijd geleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alhoewel mijn bestelling op een ander tijdstip is geleverd ben ik erg tevreden

Super goed

Ik ben zeer tevreden over de bezorging van mijn boodschappen. Vooral omdat ik moeilijk te been ben, is dit een ideale oplossing voor mij om mijn boodschappen thuis te krijgen. Zeer klantvriendelijk en behulpzame bezorger/ medewerker.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

klasse alles goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

dat er producten niet op voorraad zijn heel vervelend

ik kan zelf niet naar de winkel komen dus bestel ik online maar vervolgens zijn artikelen niet op voorraad en dat is heel vervelend

Snel en netjes

Word netjes geleverd en als er iets ni et is ook gelijk doorgegeven

Slecht

Weinig leverbaar waardoor ook aanbiedingen niet gelden en je de volle prijs moet betalen. Geen compensatie en daardoor alsnog boodschappen in winkel moeten doen. Eerste en laatste keer dat ik bij plus heb besteld. Ik bestel altijd online maar bij plus heb ik de slechtste ervaringen gehad,

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Altijd top

Altijd top snel vers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super goed geregeld en zeer vriendelijk bezorgers

Ben erg tevreden over de bezorging. Altijd op aangegeven tijd bezorgd Goede evt vervangende producten Zeer vriendelijk personeel

Slechte kwaliteit versproducten

Veel producten niet op voorraad bij online bestelling en dure vervangende producten

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht