Vaak is er gedoe rondom de levering, komt uiteindelijk goed
Mijn ervaring met plus zijn prima , klant vriendelijk personeel en behulpzaam . Boodschappen zijn goed.
De ene dag besteld en de volgende dag keurig en correct geleverd! Wij waren hier zeer tevreden over en ook de extra toegevoegde artikelen keurig bijgevoegd aan de bestelling.
Alles wat er besteld was, was er ook, geen uitzonderingen! En op de afgesproken tijd ! Bedankt voor de moeite, en tot de volgende x!
Van bestelling tot aan de bezorging was het prima geregeld.
Inhoud doos eieren verwisseld en sla nog maar 1 dag goed.
Heel goed,heel tevreden.
alijd goed en verzorgd
Super netjes, hele vriendelijke nette bezorger!
Bestelling niet geleverd. Wel netjes een telefoontje dat de wijn niet bij de Plus was geleverd.
Alleen jammer dat er vaak veel dingen niet meer op voorraad zijn. Vooral dingen die in de aanbieding zijn:
afspraak en communicatie is helder; helaas zijn niet altijd de producten uit de aanbiedingen leverbaar. Dat is spijtig
Grote voordeel ten opzichte van andere aanbieders: Een vaste bezorger en prettig contact met de lokale plus!
Het is niet goed veel artikelen die ik besteld had waren niet voorradig en geen vervanging voor de artikelen wat ik wel had aangegeven
wij bestellen wekelijks on-line wel effe wachten elke week maar meestal is het meeste ook wel bij de levering we blijven klant
Helaas wel regelmatig dat de aanbiedingen niet aanwezig zijn. Verder wel goede service.
Het product was er niet meer een geweldige vervanging gekregen. Dankjewel.
Mensen in de winkel en aan de telefoon zijn vriendelijk en behulpzaam.
Super handig, kon zelf geen boodschappen doen I.v.m. een griepje.
Altijd al klant bij de Plus,door gezondheidsproblemen nu laat ik het bezorgen perfect
Ik vind het heel fijn dat je bij plus voor laag bedrag kunt bestellen en niet dagen van te voren de bezorging hoeft in te plannen
Een banaan en een appel verrot Een artikel van 1 + 1 gratis was maar 1 van Fus aangegeven dat ze die verwijderen moesten, niet gedaan , daardoor het artikel voor de volle prijs en 2 artikelen al bijna op de datum..,, Ga dus aankomende week even een klacht indienen bij de desbetreffende Plus
Boodschappen worden keurig in de auto gezet!