Aanbiedingen worden vaak niet geleverd of slechts deels. Dit wordt pas duidelijk wanneer het bezorgd wordt.
Duidelijke bestel site. Simpel
Alles boodschappen gekregen zoals besteld. En stipt op tijd bezorgd!
Super, fijn ook dat er nog zoveel keuze was uit bezorgmomenten..
Heel fijn om bij Plus online te bestellen en je boodschappen door een vriendelijke bezorger thuis te laten brengen. Zoals altijd, snelle service en levering in het door jou gewenste tijdvak en dag en altijd een behulpzame vriendelijke bezorger!
Goede gebruiksvriendelijke app. Genoeg keus in bezorgmomenten. Op de dag van bezorging de bezorger kunnen volgen, zodat je ongeveer weet wanneer men langs komt.
Vriendelijke bezorger brengt boodschappen binnen,helpt mee uit laden zodat kratten gelijk mee terug kunnen
Ik heb aardbeien taart besteld en heb keren taart gekregen. En hier waren we echt niet blij mee. En een verrotte appel gekregen
Keurig en nette bezorging
Ik vind het ideaal. Het is heel makkelijk en ben minder tijd kwijt als ik zelf boodschappen haal. Het is ook fijn dat je de bezorger kunt volgen. Zo zie je snel hoelaat je ze kunt verwachten.
Helemaal goed
Goede en vriendelijke bezorging
Minimale houdbaarheid datums. Bijna alle boodschappen moet ik binnen 3 dagen naar binnen werken. Dus aantal producten gewoon meteen teruggeven….. maarja dan moet je wel weer extra naar de supermarkt enzo voor aanvulling. Dan is het doel weg van het geheel……
Geweldige service, en altijd netjes op tijd
Ben zo blij dat dit er is en een goede service , een redder in nood
Mijn boodschappen waren netjes optijd geleverd door een vriendelijke bezorger!
jammer dat er geen thuisbezorging is de laatste tijd, allemaal extra tijd en moeite om je boodschappen thuis te krijgen. voor mijn kinderen ook, hebben een volle baan en ook een gezin.... nu bezorgen ze mij de boodschappen thuis, met liefde, maar dit was niet de bedoeling, ik ben 82 jaar, en nog zelfstandig, maar op deze manier, blijf ik toch afhankelijk, jammer. en ik ben niet de enige.....
Ik vind dat de plus best wat aan keuzes heeft. Er zijn veel keuzes in tijd. Wat ik een minpunt vind is dat er alternatieve produkten worden geleverd en dat de bezorger daar niet van op de hoogte is. waardoor je bij de deur er zelf aan moet denken en dan moet kijken of je dit evt wil. Maar daar is eigenlijk geen tijd voor. Het zou fijn zijn dat je dit al in de app ziet voordat de bezorger komt of wanneer je het in je mandje stopt.
Altijd goede service, maar nu helemaal. Per ongeluk dubbele verspakketten besteld, maar de bezorger nam zonder problemen het teveel bestelde terug. Super service!
Perfecte service en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wij zijn superblij met jullie. De bezorger was top en alles klopte.
Als er een aanbieding is komt die vaak niet mee met de bestelling omdat die dan al op is. En er staan dingen op de site die niet geleverd kunnen worden omdat ze er dan net niet zijn
Op tijd. Vriendelijk.
zowel service als kwaliteit is gewoon goed.
oke