Zeer goed en gastvrij

Boodschappen laten bezorgen voor 12 personen. Ondanks dat wij nog niet aanwezig waren om te betalen wel de boodschappen binnen gebracht. Later nog terug gekomen om betaling te doen wat een mooi goed vertrouwen in mensen

Netjes bezorgd.

Is zeer goed bevallen. Gekoeld wat gekoeld moet worden. Vriendelijke man.

Verkeerde product

Levering was prima, alleen niet wat ik besteld had

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Goed.

Prima.

Geweldig!!

Goede bediening, vriendelijk personeel en altijd op tijd!!

Veel dingen veranderd

Er zijn veel producten veranderd zonder onze goedkeuring. Dit werd niet verteld tijdens de levering en dus konden wij de keuze niet maken of wij dit ook wilde. Tevens zaten er dingen niet bij een werd dit ook niet aangegeven.

Bezorgde boodschappen goed

Ik vind het erg vervelend dat je niet kan beginnen met het afspreken van het bezorgmoment. Dat kon nu pas op maandag. Dan zijn de aanbiedingen niet meer geldig. Ik bestelde op woensdag. Als ik dit vooral had kunnen zien had ik niet besteld. Bij Picnic begin je hiermee.

Gewoon top

Vriendelijke bezorger en gewoon netjes

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Te vaak geen of slecht doordacht alternatief

Sja

Is nog niet te bepalen na 1 levering

Een aantal producten,die ik later heb besteld telefonisch zijn niet geleverd,ondanks de toezegging vanuit de winkel dat zij in de levering zouden worden meegenomen. De geleverde vla appel kaneel was maar goed tot 20 sept.dit vinden wij niet fijn

Goede levering

Leuke bezorgster goede houdbaarheidsdatum datum klant vriendelijk.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Het is heel goed gegaan was zeer tevreden alleen jammer dat een paar dingetjes niet voorradig waren

prima service

moest voor de familie bbq een heleboel boodschappen hebben , in combinatie met een paar mooie aanbiedingen was het 1 +1 =2..... Ik heb de boodschappen laten komen , scheelde de nodige keren heen en weer en nu alles in 1x klaar . top !

Muntendam goede persoonlijke service boodschappen bezorgen

Muntendam goede persoonlijke service boodschappen bezorgen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Makkelijk te bestellen , netjes thuisbezorgd door nette en vriendelijke medewerker

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Bestelling plaatsen en als er iets niet is neemt de bezorger die ook de kratten in orde maakt contact. Geeft dan door wat er niet is en stelt een alternatief voor. Hij weet onderhand wel wat ik wil. Het enige aanmerkingspunt is de bezorgkosten. Gratis maar dan voor een bepaald bedrag artikelen kopen die vaak bestaan uit drank, chips en andere artikelen die je niet dagelijks gebruikt. In al die tijd dat ik nu laat bezorgen is er bv 1-2 keer voorgenomen dat er voor bv. Verse groente kan nemen of iets anders wat je “normaal” gebruikt door de week genomen

Dik voor elkaar

prima service, vriendelijk personeel. Alles is te overleggen. Top.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede service niets mis mee

Mijn ervaring met de bezorging is dat goede service is

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

De medewerker is heel meedenkend en beleefd!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Zonder melding vooraf niet de gehele bestelling ontvangen

Ik kwam op de afgesproken tijd in de supermarkt om mijn bestelling op te halen. Kreeg toen te horen dat maar 2 van de 4 bestelde artikelen aanwezig waren én de bestelling lag nog niet klaar waardoor ik moest wachten. Ik vind dat zeer matige service.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

De overtreffende trap van servicegericht

Na mijn telefonische bestelling als mantelzorger elders in het (buiten)land héél attent geholpen. Én exact op tijd de volgende dag geleverd. Super +

een fijne vriendelijke winkelervaring

online bestellingen worden zorgvuldig en vriendelijk thuisbezorg. eventuele fouten/problemen worden netjes en snel afgehandeld.

Dik tevreden.

Zoals altijd. Ik kan gewoon op Plus vertrouwen. Doet wat ik vraag. Dik tevreden dus.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ik heb moeite gehad met de kantlijn, maar via de roller op de muis ging het goed.

Ik ben tegen alternatief artikelen, want nu vroeg ik om ZUURKOOLSPEK en ik kreeg GEROOKT SPEK, niet met elkaar te vergelijken, dus wil ik in het vervolg GEEN alternatieve artikelen meer, verder was alles keurig verzorgd.

Wordsteeds minder

Kwaliteit gaat hard achteruit en ook veel niet op voorraad

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht