Zonder dat ik het heb (kunnen) doorgeven dat ik later thuis zou zijn zijn de boodschappen afgeleverd en via een betaal verzoek afgerekend Ik heb niet gevonden waar ik een opmerking kon schrijven ivm mijn late thuis komst.
Boodschappen keurig ingepakt en op de afgesproken tijd bezorgt. Behulpzame en zeer vriendelijke bezorger. Dik tevreden.
Hele goede hulp gekregen bij het leveren van de wijn
vind het prima zoals het nu gaat
Paar keer telefonisch contact gehad over de bestelling, steeds uitermate vriendelijk te woord gestaan, heel prettige ervaring
goed verzorgd,fijne biefstuk en ribcarbonade,
Op zaterdag bestel ik voor de donderdag daarop en ook reclames. Het verbaast me - wederom - dat dan enkele reclame artikelen niet voorradig zijn. Dit was me al eerder overkomen. De bezorgster was prima maar het beloofde van Plus zeker niet.
Allereerst was de bestelling veel te laat!!! Volgens mij het niet willen bezorgen van degene die het had moeten doen!!! 4 x croissant had ik besteld, omdat ze 0,39 eu kosten en niet de prijs a 0,89. Ook de cup a soup was een vervangend artikel, wel 50 ct duurder. En weer geen witlofmaaltijd voorradig, dit is de 3e keer op rij, dat ik een maaltijd moet missen!!!
Werkte prima, ook keurig afgeleverd. Nette bezorging. Echter ontbreekt er 1 blikje uit het Coca-Cola 8-pack.
perfecte levering, netjes gebeld of men eerder al mocht komen. totaal geen klachten.
Bestel vanaf het begin van corona met regelmaat bij plus. Kan het iedereen aanraden.
Aardige bezorger die alles bij zich had.
Niet alles(brood) is geleverd, waardoor ik nu nog zelf naar de winkel moet. Gebeld over de bezorgtijd, werd toen erg goed geholpen
Heel fijn om alle boodschappen mooi op tijd thuisbezorgd te krijgen. Britt was aardig en behulpzaam zoals altijd.
Heel tevreden over online bestellen.
Voor de wekelijkse bestelling maken we gebruik van de bezorgdienst. 1. Het gebeurt vrij vaak dan er diverse artikelen niet op voorraad zijn. Als we later op de dag in de winkel komen is zo'n artikel soms wel weer op voorraad. 2. De bezorging is voor ons op een 'vast' moment in de week. Regelmatig is er geen enkel bezorgmoment meer beschikbaar 3. Via het volgsysteem kan ik zien dat de bezorging een inefficiente route neemt. Na enkele adressen binnen het dorp ( Maarn ) rijdt de bezorger op +/- 200m langs mijn huis, om eerst naar Leersum en Maarsbergen te gaan, om vervolgens toch nog bij mij aan te komen. Dat kan beter. 4: wij bestellen vaak paprika's. We hebben er maar 2 nodig, maar 2 losse paprika's zijn duurder dan de 3 voorverpakte. Bovendien is de kwaliteit van de voorverpakte paprika's niet best. Er zitten vaak zwarte plekken binnen in de paprika.
De app werkte goed, alles was voorradig, bezorging prima en op tijd, dus... zeer tevreden !!
Bestellen was makkelijk. Bezorging was prima!
Voor de 4e keer worden de boodschappen gewoon niet bezorgt. Bij bellen wordt de telefoon niet opgenomen. Eindelijk iemand aan de lijn en wordt er arrogant gereageerd met: tja geen personeel genoeg dus u moet maar wachten. Nooit meer Plus Lunenborg Harlingen. En ik ben niet de enige die er zo over denkt. Elke keer een kans gegeven maar nu klaar mee. Ik ga lekker naar AH Poeisz of Jumbo. Weg ermee
Ik had de bezorger door omstandigheden gemist, maar hij kwam netje binnen het tijdvak terug. Geen probleem werd er gemaakt.
Altijd vriendelijk en netjes als de boodschappen bezorgd worden.
Een product wat ik graag wilde, was niet op voorraad terwijl het in de aanbieding was. Ook niet online te bestellen.
Altijd alles prima in orde