Ga zo door Het is super
Boodschappen netjes bezorgd, en ook handig statiegeldflesjes,blikjes retour
Perfecte en snelle levering en service . Gewoon geweldig en er wordt met je mee gedacht.,
Fijne app om de boodschappen te bestellen. Makkelijk producten te wijzigen en bij te bestellen. Bij een manco van het product een belletje voor een alternatief. Fijn dat je de bestelbus kan volgen met de app. Vriendelijke bezorgers.
Helaas de dubbele hoeveelheid kiwi's geleverd (en betaald), waarvan 2 geplet. De witlof was helemaal bruin, ook de binnenste bladeren. Gebeld en niet naar wens opgelost. Verder wel netjes op tijd.
Super goede service Alles netjes binnen gezet Dank je wel
Prima verzorgd en vriendelijke medewerkster.
Alles is perfect geleverd. Ik had gelukkig een code voor gratis bezorging, daarom geef ik 5 sterren. Anders had ik minder gegeven, want ik vind de bezorgkosten erg hoog.
Goede ervaring, aardige behulpzame en vriendelijke bezorger
Prima alles goed verzorgd
Voorheen altijd tevreden met het bestellen en het bezorgen. De afgelopen maanden ben ik niet meer zo tevreden. Iedere week meerdere artikelen die besteld zijn worden niet geleverd. Als reden: te weinig personeel bij Plus en leverancier, artikel hebben wij niet (maar je kan het wel bestellen) en de houdbaarheidsdatum is vaak maar 2 dagen. Tip, maak geen reclame van artikelen die niet op voorraad zijn, in de bestelapp alleen artikelen die wel in de winkel aanwezig zijn en lever verse artikelen waar de leverdatum langer is dan 2 dagen en laat het personeel die de boodschappen verzorgen hierop letten. Als beschimmelde champions boven in een doosje liggen moet dit verwijderd worden maar niet afleveren bij de klant.
Altijd goede service
Prima aanbieding en deze keer op voorraad
Keurige bezorger. Het liep allemaal vlekkeloos. Super blij mee.
ik ben heel tevreden altyd goede service
Bezorging is altijd op tijd. Ze zijn ook allemaal vriendelijk. Mocht ik een alternatief product niet willen hebben dan kan ik deze altijd weigeren. Dat gaat dan van het eindbedrag af en wordt keurig meegenomen. Ook het bestellen (boodschappen doen) vind ik erg overzichtelijk. Nu ben ik het inmiddels ook gewend, maar ik kan alles makkelijk vinden.
Tracker voor de tijd. Goede service!
Jammer dat het een beetje rommelig is verlopen , de bezorger geef ik een 10 omdat hij het alles goed heeft opgelost.Bezorger Ben is een kanjer
Goede kwaliteit producten, fijn dat je op de hoogte gehouden wordt van de levering en nu ook nog eens gratis levering. Zelfs de actiezegels zijn nagebracht, want die zaten er niet bij. Dus top
Zoals altijd netjes geleverd en ze zijn altijd vriendelijk
Vriendelijke bezorgers en goede service
Mijn bestelling kwam op tijd en werd vriendelijk geholpen
Altijd vriendelijke bezorgers.
1. Treetjes bier ontvang ik constant los in een krat van 24 blikjes van 50cl... waardoor er een fikse extra prijsstijging ontstaat ! Euro 1.11 los. 2. Bestelde artikelen te vaak woorden verruild voor een alternatief die meestal duurder zijn ! Tevreden ? ......nee,niet echt meer !