Fijn e bezorging en geweldig op tijd
Ik heb netjes mijn bestelling doorgeven alles ging goed ook het bezorgen. Helaas zag ik bij het bezorgen een potje van ovarit die ik niet besteld had. Op de bon stond dat het product wat ik wilde hebben er niet was dus ik een alternatief product heb gekregen. Normaal zou ik dat niet erg vinden maar ik bestel nu 6+ en ik krijg 15+ wel een aardig verschil. Er is geen contact met mij opgenomen, er is niet gevraagd of ik iets anders wilde. De bezorger is het gaan na vragen en nu moet ik met de bon en het product naar de winkel om het om te ruilen. Als er netjes gebeld was was dat nu niet nodig. Verder ging het goed en was de bezorger klantvriendelijk
hij weet wat ik nodid kan hebben en als ik het vergeet te bestellen kijkt hij of hij mij kan bereiken om te vragen of ik iets niet ben vergeten.
Alles netjes geleverd. Mankeerde niets aan. Mu ook te volgen waar de bezorger is en hoe lang het nog duurt voor ze bij je zijn. Heel handig..
Helemaal prima!
Keurig op tijd geleverde boodschappen door zeer correcte medewerker. Bestelling compleet en keurig verzorgd afgeleverd. Dus wij zijn een zeer tevreden klant .
Altijd netjes op tijd, behulpzame bezorgers. Adequaat en betrouwbaar.
alles is netjes en geweldig ook zijn ze vriendelijk en slaan soms een praatje
Goede service, duidelijk aangegeven wanneer bestelling gebracht wordt.
Alles is in goede orde bezorgd en op tijd
Gewoon goed
Verse groente was niet vers. Dus we konden het al na 1 dag weggooien. En bij telefonisch contact konden ze niks en werden we doorverbonden naar de winkel, waar we weer in een menu belanden. Dit werkt niet heel klantvriendelijk. Tevens geen vermelding van extra kosten voor de kratten bij de bon vooraf. Die verassing krijg je bij het afrekenen. Gelukkig wel een heel vriendelijke bezorger.
De laatste tijd zijn er steeds minder biologische producten bij onze plus die ik vroeger wel kon bestellen. Er zitten nu 2 komkommers bij die al helemaal los van het plastic zitten dus ik ben bang dat die niet lang houdbaar zijn.
Omdat ik echt niet blij wordt van boodschappen doen in de winkel ervaar ik het zo via de app als een super uitkomst! Dit gaan we zeker vaker doen!
Er was één zak snijbonen die niet vers waren en er vies uitzagen bij. Dd wijn die niet voorradig was werd niet vervangen door een andere
Fijne bezorging en altijd zeer behulpzaam. Stipt op tijd
Snel en gezellig bezorgd en vakkundig.
Plus 's-Gravenpolder, een gezellige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Top!
Op tijd geleverd, altijd een vriendelijke bezorger.
Keurige en tijdige bezorging
Minder blij, want helaas is er een verkeerde fles wijn bezorgd. Bestellijst en paklijst verschillen dus. Heel jammer.
Er waren een aantal artikelen die niet geleverd werden. Dat is vervelend als je dat juist in een recept nodig hebt. De levering was op tijd en de verse artikelen nog voldoende houdbaar. Ik ga waarschijnlijk nog een keer bestellen en dan hoop ik dat alles leverbaar is
Er was geen speculaasstaaf geeft hij een klein pakje speculaas jes maar hij laat de staaf ook op het bonnetje staan. Maar goed dat ik alert was.
Online bestelling zonder problemen opgehaald bij pickup punt Vosselman. Vriendelijke medewerkers.