Goede communucatie

Prachtig op tijd!!!

Accuraat.

De bezorger was vriendelijk en had geduld om je vragen te beantwoorden. Alles was prima in orde en het klopte allemaal. Ga hier zeker nog gebruik van maken. Ga zo door, PLUS!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Alle verse producten zijn nog bijna een week houdbaar. Alles netjes geleverd. Is er iets niet wordt ik gebeld. Je kunt de bezorger volgen. Wordt geleverd binnen de afgesproken tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, vriendelijk, zoals ik ook van Plus Eskerplein in Almelo gewend ben.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger, netjes op tijd en alles goede kwaliteit, helaas 3 alternatieven.sgoede ed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vind de bezorgservice prima!

Vriendelijke bezorgers, boodschappen compleet, er is zo nodig een vervangend product. Ik ben altijd tevreden.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Prima gegaan.

Zoals gewenst

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk personeel, bestellingen kloppen dus erg tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede producten en altijd fijn op tijd!

Ruim assortiment met goede producten. Hele vriendelijke, klantgerichte mensen! Bezorging is altijd op tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel producten niet op voorraad of niet via de site beschikbaar

Zeer goede ervaring met de lokale plus ondernemer in Lith!

Grandioze bezorging

Correcte bezorging, vriendelijke bezorger, zeer op tijd!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Twee producten waren niet (meer) voorradig, maar de bezorger had vervangende producten bij zich. Die wilde ik niet, want die waren duurder, maar dit was geen enkel probleem. Hij paste mijn bon aan en wenste me een hele fijne dag. Keurige jongen ook! Ik maakte gebruik van de code voor gratis bezorgen, want normaliter vind ik de bezorgkosten bij Plus te duur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben tevreden zoals altijd

Altijd vriendelijke bezorger. Boodschappen netjes geleverd.

Alweer problemen

Alternatief product, slweer ondanks aangegeven dat we dit niet willen. Weer een duur jrat ondanks aangegeven dit niet te willen. Gebeld, alweer. Oplossing bij de volgende bestelling krijg ik het alternatief tegoed. Ja ehh nu heb ik iets wat ik niet wil niet heb besteld, sneu zonde geld Ik bestel denken we niet meer bij de Plus, elke x problemen Tevens niet gebeld!!!!!

Heel erg goed

Fantastisch!

Voor het eerst online besteld maar wat geweldig en tot in de keuken gebracht. Super service.

Prima.

Alleen had vers pakketten besteld die waren niet voorradig nu moet ik toch naar de winkel Want je mist twee maaltijden die dagen waar ik het voor gepland had. Had liever een telefoontje gehad wil je Andere smaken. Weinig beschikbaar qua tijden

Helemaal prima!

Alles op tijd geleverd, uitstekend

Rotte aardappelen

Er zaten helaas rotte aardappelen in de aardappelzak. Hierdoor moest ik toch weer terug naar de winkel. Zie niet echt het voordeel van thuisbezorgen als dit gebeurt.

Erg handig en snel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Als vanouds goede service van Plus.

Gemakkelijk online besteld en goede bezorging volgens afspraak.

Altijd goed

Tevreden

Bezorgkosten

Ik heb nog 2x gratis bezorgen tegoed Maar er is wel 6.00 gerekend. Terwijl het deze week ook gratis bezorgen is. Beetje teleurgesteld.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Goed geleverd, kapotte producten

Normaal gesproken goede leveringen. Vandaag zeer vriendelijke levering, maar kapotte producten. En dit is nergens te melden.

Heel tevreden.

Deze keer was ik heel tevreden. Ik had een bepaald artikel besteld wat niet op voorraad was. Ik kreeg een vervangend artikel dat zels nog relatief een stuk voordeliger was. De bezorging zelf gaat ook altijd heel gesmeerd door een correcte bezorger.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht