Prachtig op tijd!!!
De bezorger was vriendelijk en had geduld om je vragen te beantwoorden. Alles was prima in orde en het klopte allemaal. Ga hier zeker nog gebruik van maken. Ga zo door, PLUS!
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Alle verse producten zijn nog bijna een week houdbaar. Alles netjes geleverd. Is er iets niet wordt ik gebeld. Je kunt de bezorger volgen. Wordt geleverd binnen de afgesproken tijd.
Goede service, vriendelijk, zoals ik ook van Plus Eskerplein in Almelo gewend ben.
Vriendelijke bezorgers, boodschappen compleet, er is zo nodig een vervangend product. Ik ben altijd tevreden.
Zoals gewenst
Vriendelijk personeel, bestellingen kloppen dus erg tevreden
Ruim assortiment met goede producten. Hele vriendelijke, klantgerichte mensen! Bezorging is altijd op tijd.
Zeer goede ervaring met de lokale plus ondernemer in Lith!
Correcte bezorging, vriendelijke bezorger, zeer op tijd!
Twee producten waren niet (meer) voorradig, maar de bezorger had vervangende producten bij zich. Die wilde ik niet, want die waren duurder, maar dit was geen enkel probleem. Hij paste mijn bon aan en wenste me een hele fijne dag. Keurige jongen ook! Ik maakte gebruik van de code voor gratis bezorgen, want normaliter vind ik de bezorgkosten bij Plus te duur.
Altijd vriendelijke bezorger. Boodschappen netjes geleverd.
Alternatief product, slweer ondanks aangegeven dat we dit niet willen. Weer een duur jrat ondanks aangegeven dit niet te willen. Gebeld, alweer. Oplossing bij de volgende bestelling krijg ik het alternatief tegoed. Ja ehh nu heb ik iets wat ik niet wil niet heb besteld, sneu zonde geld Ik bestel denken we niet meer bij de Plus, elke x problemen Tevens niet gebeld!!!!!
Voor het eerst online besteld maar wat geweldig en tot in de keuken gebracht. Super service.
Alleen had vers pakketten besteld die waren niet voorradig nu moet ik toch naar de winkel Want je mist twee maaltijden die dagen waar ik het voor gepland had. Had liever een telefoontje gehad wil je Andere smaken. Weinig beschikbaar qua tijden
Alles op tijd geleverd, uitstekend
Er zaten helaas rotte aardappelen in de aardappelzak. Hierdoor moest ik toch weer terug naar de winkel. Zie niet echt het voordeel van thuisbezorgen als dit gebeurt.
Erg handig en snel
Gemakkelijk online besteld en goede bezorging volgens afspraak.
Tevreden
Ik heb nog 2x gratis bezorgen tegoed Maar er is wel 6.00 gerekend. Terwijl het deze week ook gratis bezorgen is. Beetje teleurgesteld.
Normaal gesproken goede leveringen. Vandaag zeer vriendelijke levering, maar kapotte producten. En dit is nergens te melden.
Deze keer was ik heel tevreden. Ik had een bepaald artikel besteld wat niet op voorraad was. Ik kreeg een vervangend artikel dat zels nog relatief een stuk voordeliger was. De bezorging zelf gaat ook altijd heel gesmeerd door een correcte bezorger.