Prima service van de PLUS van der Wal in Nieuw-Lekkerland. Makkelijk online bestellen. Als de producten er niet zijn wordt er naar een vervangend product gekeken. Bezorgd op de afgesproken tijd. Chapeau.
Voor mij als mindervalide een geweldige service. Van bestellen tot in mijn appartement bezorgen gaat prima en altijd vriendelijke nette bezorgers.
Fijne app. Goede berichtgeving wanneer bezorgd wordt. Vriendelijke bezorgers
Fijne bezorgers, altijd even vriendelijk. Enigste wat jammer is dat je bezorgkosten betaald.
Altijd netjes optijd en de bezorgers zijn beleefd en helpen graag mee.
Jullie zijn echt super vriendelijk en doen jullie uiterste best. Maar er is nog nooit een bestelling volledig (zonder vervangend product) geleverd. Ik betaal wel bezorgkosten, maar moet ergens die week alsnog zelf naar de winkel om de laatste benodigdheden te halen.
Goede service, personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Enige minpunt van Plus is het beperkte aanbod qua producten (in vgl met AH).
tevreden met de boodschappen thuis laten bezorgen één minpuntje dat niet altijd datgene dat je besteld erbij zit b.v. de aanbieding 2 voor een bepaalde prijs en dan krijg je er één en dat is de normale prijs, niet fijn.
Netjes alles optijd bezorgd
Wij bestellen vaak voor een hele week boodschappen, als er dan spullen bij zitten met een 35% sticker goed tot de andere dag dan ben ik er al gauw klaar mee. De overige vers artikelen hebben bijna allemaal houdbaarheidsdatums waarbij je week niet doorkomt. Dit is niet een eenmalige ervaring maar al meerdere malen voor gekomen.
Prima service en volgens afspraak. De bezorgster was héél vriendelijk en behulpzaam.
Tevreden!
Ik heb de indruk, dat mijn tijdig aangebrachte wijzigingen niet gezien zijn, Van sommige artikelen kreeg ik ongevraagd twee stuks. Twee stuks van een artikel miste ik. Op de kassabon zijn zes pakken melk betaald, terwijl ik er vijf ontvangen heb, al had ik er maar vier besteld. Vandaar: erg teleurgesteld. Ik ben niet in staat om op onderstaande vragen een antwoord te geven.
Alles netjes op tijd geleverd. Even gebeld over eieren die niet op voorraad waren, alternatief voorgesteld. Altijd vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Altijd vriendelijk en op tijd, helemaal blij mee
nvt
X
De Plus supermarkt biedt een indrukwekkende service met hun express levering. Vaak zijn de boodschappen al binnen 3 uur thuis. De bezorging is uitstekend georganiseerd, wat het winkelen bij Plus extra gemakkelijk maakt. De Plus supermarkt levert niet alleen snel met hun express levering, maar biedt ook concurrentiële prijzen. De lage prijzen, gecombineerd met een efficiënte bezorgservice binnen 3 uur, maken Plus een uitstekende keuze voor boodschappen.
Nvt
Bezorger is altijd goed te volgen. Alleen jammer dat artikelen (vooral uit de aanbieding) niet altijd goed leverbaar zijn. In dit geval de bio peterselie in pot.
Makkelijk om via de app te bestellen en altijd snel in huis
De boodschappen worden netjes op tijd bezorgd en zijn met zorg klaargezet
Klantvriendelijk, boodschappen op afgesproken tijd gebracht. Telefonisch werd ik gebeld dat er een product helaas niet leverbaar was en had ik de keuze om deze van de lijst af te halen of voor een alternatief. Een heerlijke reep chocolade mogen ontvangen omdat het de eerste keer was dat ik de boodschappen door Plus heb laten bezorgen. Tot de volgende keer!
Tevreden