netjes verpakt tot in huis gebracht punctueel
Bezorger zeer vriendelijk ondanks het feit dat ons pand (Kralinger Esch) in de steigers staat. De deur aan de achterzijde staat tijdens de verbouwing (welke wel tot zeker eind december) tussen 08.00 en 16.30 uur open.
prima service.
Op tijd en correct afgehandeld
Vriendelijke bezorger.
Bestellen ging goed, persoonlijk contact over bepaalde items ging goed en bezorging was op tijd en vriendelijk.
Super service, geweldige bezorgers
Ik heb bij mijn bestelling geschreven “als jullie iets niet hebben graag een GOEDKOPER artikel aanbieden. Eerst werd er niks gezegd aan de deur. Hij wou mij laten afrekenen en weer weg, totdat ik vroeg wat er anders was gegaan aan mijn bestelling. Hij zei dat ze geen gourmet katten voer meer hadden en dat het plus merk is geworden. Ik dacht nee he dat nemen mijn katten waarschijnlijk niet. (Waren dus wel van gourmet alleen maar een paar van plus zelf). Verder was er niks anders zei hij. Ik boodschappen uitpakken, en ik vond het al raar dat ik ineens een stuk duurder uit was. Hebben ze de wc papier van 1.01 per stuk die ik wilde 2,02 in totaal, veranderd naar wc papier van bijna €4! Ik zei GOEDKOPER artikel aanbieden. €4 voor plee papier met 8 kleine rolletjes?! Wie betaalt dat nou?,behalve mensen met een goed salaris dan. Had het dan beter gelaten en mij gebeld hierover. Het is dat ik nu geen andere keuze heb ivm me enkel om boodschappen te bestellen, ik had dit nooit zelf gekozen. Voortaan treedt ik wel in detail want nee verkopen in plus goed in. Het schijnt zo te zijn bij alle plus filialen.
Vriendelijk en behulpzaam
Goede en nette bezorger. Maar 1 alternatief deze keer. Helaas teweinig bezorgmogelijkheden en je moet hiervoor snel erbij wezen anders zit je er naast. Eigenlijk is dit nu de enige opmerking.
Ik kan voor zeker 80% biologische en vegetarische artikelen kopen en het thuisbezorgen van mijn boodschappen is zo fijn omdat ik herstellende ben vanwege een ziekte!
Geweldige service. Prima producten
Ik mis soms zomaar artikelen die ik al jaren koop, zoals de spaghettini. Afgelopen maandag stond ik ineens voor het feit dat ik niet kon inloggen voordat ik eerst een ander wachtwoord had ingesteld. Ik vind dat heel vervelend en ik weet maar van een andere site die dat doet, namelijk een bank. Ik wil dat ik een paar dagen ervoor wordt gewaarschuwd zodat ik de tijd heb om een wachtwoord te kiezen.
Bijzonder goed.
ik bestel altijd op zondagmorgen, en reserveer voor smaandags of dinsdag s, mijn bestelling staat altijd klaar, en de service is uitstekend
Goede service, klopt altijd en ze bellen als er iets niet is, leuke bezorgers.
Altijd bezorgd op de tijd die je van te voren door krijgt.
Ik moest een uur later terugkomen om de boodschappen op te halen
Altijd op tijd en geen gesleep met de boodschappen.
Als ik even minder tijd heb, maar wel boodschappen nodig, dan is het fijn om te bestellen. Je kan aangeven op welk tijdstip je het wil halen, of dat het gebracht mag worden. 1 ster minder omdat er nog best wel eens fouten worden gemaakt bij mijn bestellingen. Of artikelen zijn er niet, of ze vergeten ze erbij te doen.
Het is fijn zoals het gaat prima geregeld
Heel fijn! Geen gesjouw! Je hoeft de deur er niet voor uit. Ruim assortiment! Ik vind het alleen jammer dat regelmatig boodschappen niet op voorraad zijn! Terwijl ik op tijd mijn boodschappen besteld. Wel fijn dat er telefonisch contact word opgenomen!
We hebben boodschappen besteld voor mn schoonmoeder die slecht ter been is en slecht ziet. Ze is keurig netjes geholpen. Top service!
Alles volgens afspraak en bestelling