De boodschappen worden bezorgd door lieve medewerkers die de boodschappen een trap omhoog tillen en vaak ook nog uitpakken om meteen de kratten mee terug te nemen. Minder is het dat als je een aanbieding bestelt die niet geleverd wordt,
Aanbiedingen niet aanwezigzat mooi zonder t weekend terwijl ik begin vd week besteld had
Keurig, 'n product dat er niet was kon na 'n telefoontje van 'n medewerker worden vervangen en dat noem ik uitstekende service.
goede ervaring
Was goed voor elkaar!
Er zijn te vaak producten niet op voorraad, ook gangbare dingen. Jammer
Esch plus goede zaak klantvriendelijk , maar bepaalde producten van website niet leverbaar
Super service
Altijd vriendelijk, en op tijd gebrachte boodschappen
Wat wel jammer is bij iets vergeten dan komt er €6.00 bezorgkosten bij.
De bezorger is een nette en vriendelijke jongenman die alleskeurig aan huis bezorgd.
Goede service, vriendelijke bezorger.
Kwamen op tijd
Helaas moesten we dit keer weer terug. We hadden teveel boodschappen, die waren voor iemand anders en onze boodschappen waren niet helemaal compleet
Besteld voor mijn ouders. Zij gaven aan ontzettend vriendelijk geholpen te zijn.
Moet vaak bellen dat er dingen niet helemaal goed gegaan zijn . Verse groenten niet van goede kwaliteit. Bestel ik ook niet meer . Geen alternatieven, toch alternatieven leveren en niet juist verrekenen . Als je boodschappen wijzigt (aanvult) worden niet altijd goed verwerkt en de Aktie zegels wel aangegeven verdwijnen uit beeld
vooral vis is er nooit als je besteld
Netjes tot in de keuken bezorgt en vriendelijke bezorgster
Ik zal niet nog een keer bij Plus online bestellen.
goede service
Goede bezorgservice met vaak ook ruimte om 1 dag van tevoren te bestellen. Altijd vriendelijke bezorgers en track&trace zodat je weet hoe laat de bezorger er is. Kwetsbare producten liggen soms onder zware producten. Er worden daarnaast vaak vervangende producten aangeboden, waarbij niet wordt gecommuniceerd dat je daardoor je korting misloopt. Ook is niet helder dat je als nieuwe klant 4 keer gratis bezorging krijgt; ik heb steeds artikelen toegevoegd voor gratis bezorging en heb dus eigenlijk onnodig betaald. Ook is er geen eenvoudige manier om online een klacht in te dienen bij problemen.
Altijd meedenken en daar waar kan helpen! Top!
super