Zeer tevreden over vriendelijk personeel. Boodschappen waren compleet en volgens de bestelling!
Goed op tijd gebracht, geen gesjouw voor mij. Helaas was het bestelde brood en broodjes niet op voorraad, wat ik juist de volgende dag nodig had. Dus volgende dag toch maar even zelf naar plus gegaan. Toch zeker voor herhaling vatbaar
3 producten vergeten mee te geven maar netjes dezelfde dag nog thuisbezorgd door een medewerker.
Makkelijk om via de site te bestellen, de bezorgster is super vriendelijk. Het enige min puntje vind ik dat er vaak producten niet zijn.
Zo blij dat ik thuis kan zijn en stofzuigen en boodschappen tegelijkertijd kan doen
De afhandeling als zodanig is zoals altijd prima. Alleen de bezorger was deze keer bijzonder onaardig en brommerig. Reden: de werkzaamheden op het parkeerterrein voor de flat. De kratten had hij niet goed afgerekend; twee ipv de berekende vier. Dit is intussen prima opgelost.
netjes en op tijd werden mijn boodschappen bezorgd
Mijn bestelling konden zij niet vi den ,ik heb een half uur door de winkel gelopen met een medewerker .rond uit slecht
Bij online bestellen worden we altijd gebeld als er bepaalde artikelen niet zijn wat dan het alternatief produkt mag zijn.Bezorging altijd op de aangegeven tijd.
Goede service, nette sympathieke medewerker! TOP!
Als ik bestel komt het en als er niet is bellen ze voor of er dan iets anders toegevoegd moet worden
Heb mijn bestelling geannuleerd !!!!!!!!!!!!!!
Prima service. Merk wel dat de website het niet altijd goed doet. Ik wordt halverwege mijn bestelling er nog wel eens uitgegooid en moet dan weer opnieuw inloggen. Dit resulteert nog wel eens dat ik niet alle producten krijg.
Fijn dat deze zeer goede service aangeboden word. Boodschappen staan altijd klaar. Personeel heel vriendelijk en beleefd.
Vriendelijk
Het assortiment is dik in orde. De bestelling is goed verzorgd en keurig ingepakt in de kratjes. De bezorging is er op de afgesproken tij en de bezorger (Duncan) is zeer vriendelijk en correct.
Geweldige bezorger zo vriendelijk
Bezorgers zijn altijd op tijd in het juiste aangegeven tijdvak. Goede communicatie vooraf ivm niet te leveren van producten. Ook afhandeling betaling en boodschappen. Niet flexibel met ochtend en avond tijden. Dit ivm te weinig personeel. Denken wel mee met de klant. Kortom niks op aan te merken l.
ik ervaar mijn ervaring als positief met de Plus. Het bestellen en bezorgen gaat altijd prima, nooit problemen en mochten er die er wel zijn, dan bel ik met de winkel en worden de problemen in goed overleg altijd opgelost. Ik ben daarom ook zeer tevreden over de Plus.
Het correct bezorgen, makkelijk te volgen, overzichtelijke bon= tevreden
Heel fijn, bellen als er iets niet is echt top
onze ervaring is dat wij blij zijn datde boodschappen goed verzorgd wordt gebracht met vriendelijke bezorgers
Prima service. Telefoontje als er iets niet is. Super leuke behulpzame jongen, complimenten!
Als je minder mobiel bent is dit een fijne op lossing
De bezorger was mooi op tijd, de bestelling was compleet, dus we zijn weer helemaal tevreden.