Al geruime tijd worden onze wekelijkse boodschappen thuis bezorgd. Onze ervaring met deze service is uiterst positief, de boodschappen worden keurig in kratjes door de vriendelijke bezorger in de keuken afgeleverd op de 1e verdieping.
De boodschappen werden keurig netjes bezorgd, ze werden zelfs tot in de keuken gedragen. Jammer dat de bezorger vergat te vertellen dat er een ander wasmiddel in was gedaan dan besteld, maar hij bood direct zijn excuses hiervoor aan.
De bezorgers zijn altijd heel attent, niets op aan te merken 5 sterren. Maar er is, tot nu toe na 7 x een bestelling te hebben geplaatst, altijd wel iets mis met de levering van producten. Elke keer zijn er 2 of 3 artikelen niet op voorraad en het vervangende product is meestal duurder. Ik weet dat ik dat kan weigeren maar vaak heb je dat product wel nodig dus dan neem je toch maar het duurdere product. Ik twijfel of ik met Plus verder ga
Erg klantvriendelijk. De boodschappen zijn snel geleverd en alles is van prima kwaliteit.
Fijn dat ik niet hoef te sjouwen met zware boodschappen.
Goede producten, naar wens. Op tijd afgeleverd. Goed (telefonisch) contact met medewerkenden indien nodig. Beleefde bezorger.
Goede service en kwaliteit, ruime keuze
Ik heb aangegeven dat ik als een product niet aanwezig is dat ik een vervangend product wil. Dit is nog nooit gebeurd. Bijvoorbeeld, afgelopen week 1+1 gratis, een was niet aanwezig maar krijg geen vervanging. Er wordt ook geen contact opgenomen om te overleggen wat bij het andere filiaal in Deventer wel gebeurt. Toetjes, 4 voor 2,50. Een niet aanwezig, geen vervanging en je betaalt de volle prijs. Geen korting.
Vriendelijke bezorger en netjes in kratten. Snell en makkelijk boodschappen doen
'gewoon' makkelijk te bestellen en snel bij mij thuis bezorgd
Altijd vriendelijk personeel. Bellen netjes als er een product niet is en komen met goede alternatieven. Ik ben altijd tevreden!
Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht.
Gemakkelijk bestellen via de app. De volgende dag al in huis. Vriendelijke bezorger. Dikke prima!
Alles netjes op tijd bezorgd
Nvt
Super fijn dat als je voor 12 uur savonds besteld. Het de volgende dag geleverd kan worden. En je precies krijgt te zien wanneer ze voor je deur staan.
Heel fijn geholpen met de bestelling
Bestelling snel gebracht, met alle producten zonder enig probleem
Wij bestellen online de boodschappen voor de zaak . Alles wordt keurig geleverd. ASN Autoschade Zijdepark
Goede service, blij met de bezorging
Prima prijs en vaak goede aanbiedingen. Bezorger komt op de afgesproken tijd.
Iets te vaak dat aanbiedingen er niet zijn. Met name bij bestellingen op vrijdag. Kwaliteit groente behoeft nog enige aandacht, maar begreep dat hier nu extra aandacht voor is.
Goede website. Goed en snel te gebruiken
Plus is een fijne supermarkt Erg vriendelijk en flexibel en super snel Fijn ervaring met Plus supermarkt