Makkelijk bestellen, snelle levering en laagdrempelig bestedingsbedrag om thuis geleverd te krijgen. Handig als je tijdelijk zelf de deur niet uit kunt.
minsten voor 15 euro producten niet aanwezig en veel vervangers geen goede beurt
Goede artikelen
Altijd een goede ervaring
Ik zou nog graag de recepten in de mail krijgen, als ik mijn winkelwagen vul met 1 klik voor de recepten die ik via de website kies. Nu kon ik ze moeilijk terugvinden. Picnic zet ze meteen in de mail als je klikt op een recept en op: 'alle ingredienten toevoegen'
2x bosvruchten yoghurt besteld, niet beschikbaar en geen vervanging? 2x tomatensoep besteld, als vervanging 1 mushroomsoep?
Bezorger legt ook goed uit als er ooit een alternatief product bij zit.
Altijd keurig bezorgd
Opletten met bestellen met aanbieding: Zonder bezorgkosten!! Mij is dit gisteren (Vrijdagmiddag) overkomen. In de App stond T/M zaterdag voor €15 ACTIVIA GÉÉN BEZORGKOSTEN maar bij het afrekenen moest ik het volle bedrag betalen dus heb ik uit frustratie maar 2x ACTIVIA genomen en moest daarom toch €6 bezorgkosten betalen! :(
Prima maar gen alternatief!!! Maak ik zelf uit
Eerst begon het met de website die als je iets verwijderde, dat daarna nog 3x moest doen. Toen ik wou laten bezorgen was dat een optie die ik niet kon kiezen/niet mogelijk was. Toen zelf maar ophalen,want dan kost het geen tijd om de winkel door te moeten, fout. 10 minuten staan wachten bij de balie en 2x moeten vragen of iemand ons kon helpen. Toen bij controle van de boodschappen bleek dat de bestelde appels er niet bij waren en na navraag bleek dat die appels er niet waren dus hebben ze maar op eigen initatief sinaasappels?????? er in gedaan zonder overleg of aantekening. Zuchtend wordt gevraagd of ik dan andere appels wou hebben, natuurlijk, anders had ik wel sinaasappels besteld. Komen uit de winkel de appels die ik besteld had, dan ben je dus een half uur verder. Dus had beter zelf de winkel rond kunnen rennen.
Tot mijn ongenoegen zat de wijn waarvoor ik speciaal de online bestelling had gedaan er niet bij. Daarnaast kwam ik er achter dat het gehakt dat ik twee dagen later wilde gebruiken voor de spaghetti eigenlijk al zou vervallen op de dag van levering. Dus heb s avonds nog gehakt staan bakken
Deze winkel van Plus is zo onwijs mooi, netjes, super en TOPPERS die er werken... Brengservice is ook 100% perfect.... Echt zo onwijs goed... Kan zo wel doorgaan met mijn complimenten, maar t is ECHT gewoon n TOP Supermarkt met TOP medewerkers.......
Goede service aan huis, vriendelijk en behulpzaam
De boodschappen worden netjes op tijd gebracht. Het zit goed verpakt in de kratten. Alle eventuele vervangende artikelen worden eerst met je doorgenomen voor je betaald.
Dik tevreden, alternatieven werden netjes aangegeven en verwerkt. Retour doen van kratjes was ook geen probleem. Top service, super vriendelijk personeel.
De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben erg tevreden
Af en toe mist er een artikel. Bellen ze meestal netjes voor een alternatief.
Het assortiment in de app wordt kleiner dan in de winkel en aanbiedingen online zijn vaak niet leverbaar.
De bestelling wordt binnen de afgesproken tijdsperiode geleverd.
Kijk 's even je website na, ik heb mijn bestelling geannuleerd, er is dus niets bezorgd
Het was voor mij de eerste keer maar het werd netjes en vriendelijk bezorgd.het tijdbestek was 14.00 tot 16.00 maar ze waren om 14.05 al bij mij.top
Ik vind het super dat als je niet in de gelegenheid bent om zelf boodschappen te doen dat jullie het komen brengen.