Vlotte afhandeling
Heel goed dat je ook gebeld word als iets niet duidelijk is
Vaak goede aanbiedingen en af en toe producten die niet bij andere supermarkten te koop zijn.
Ik had flessen wijn besteld en niet alle flessen waren op voorraad. Sabine belde me om dit door te geven en dat ze geen dozen hadden alleen losse flessen. Keurige service.
ik kom al jaren bij plus
Zeer tevreden over bezorgen alleen jammer dat er vaak iets niet leverbaar is waardoor je toch weer naar een supermarkt moet.
Aardappelen ontvangen met spruiten die al paars waren. Weg kunnen gooien.
Het vlees bij de plus is van zeer goede kwaliteit zeker vergeleken met Albert Heijn, zou wel graag zien dat alles wat ik bestel ook aanwezig is, het kan natuurlijk eens gebeuren dat een artikel uitverkocht is maar dikwijls vier a vijf artikelen vindt ik teveel, verder heel tevreden over de bezorgers en netjes op tijd.
De levering is altijd tussen de gestelde tijd. Vriendelijke personeel en mooie producten
Ik ben blij met Plus van Driel, boodschappen altijd netjes op tijd bezorgd, goede producten voor een gewone prijs.
Jammer dat je nooit van te voren weet als er artikelen niet geleverd worden
De bezorger is steeds op tijd, hij is vriendelijk en behulpzaam . De boodschappen zijn zoals ik ze besteld heb, ook de vervangende .
Actie chips wilde ik 1 naturel en 1 paprika. 2 naturel op bon, maar 1 naturel geleverd. En mijn korting vouchers zaten er niet bij. Mvg Jozefien Aarntzen
vlees is vaak tegen de datum van houdbaarheid aan en durf ook niet zo snel meer vlees te bestellen,ik wil altijd voor enige dagen in huis hebben,maar als het zo snel niet meer houdbaar is vind ik het niet goed.
Even de klant laten weten dat je eraan komt en ik kon ook niet de krat terug geven bij de pinautomaat, houdbaar datum waren niet voor mij weg gelegd ik doe een week boodschappen doen dus daar word niet na gekeken
Ik bestel al vanaf Corona en het bevalt me erg goed.
alles ging heel soepel, het bestellen, de levering, de communicatie en de betaling, kortom alles verliep prima
de aanbieding is vaak niet meer te leveren(uitleveren bestelling op zaterdag) en dan de lees problemen herhaaldelijk aangegeven dat ik geen alternatief wil deze toch geleverd krijg
Was goed
Ik ben tevreden over de kwaliteit van de geleverde boodschappen. De geschatte leertijd is goed te volgen via de app. Vriendelijke bezorgers!
Na een lange tijd nog maar eens geprobeerd online te bestellen. Ik was ermee gestopt omdat het niet goed ging en er niets met suggesties werd gedaan. AH doet het wel prima maar gun als “Veldmater” de Plus het liever. Gisteren weer opgehaald, de bestelde broodjes zitten er niet bij, de druiven zijn oud een behoorlijk aantal bedorven. Ik vind dit zo zonde, ik gebruik het online bestellen als efficiënte service, ik moet weet terug naar de winkel nu. ik stop er weer mee.
Zie boven
Lekker makkelijk, personeel denkt mee
Slechte ervaring
Boodschappen worden keurig binnen de afgesproken tijd geleverd. Schone kratten en zelfs een telefoontje vooraf als iets niet op voorraad is. Zeer tevreden over plus.