Eerste levering van Plus Aalderink, zeer tevreden
Wordt goed gecommuniceerd ook over houdbaarheidsdatum
Goede service Altijd bij afrekenen worden de vervangen producten opgesomd Vaak dezelfde (vriendelijk en beleefde) bezorger
Ik vind dat klanten die bestellen online toch een bepaalde voorrang moeten krijgen zodat spullen die niet meer geleverd kunnen worden toch achteruit gehouden moeten worden zeker als het reclames betreft
Waarom krijg ik nooit spaarzegels bij mijn boodschappen, als ze thuis bezorgt worden? Ik krijg wel mijn koopzegels.
Keurig op aangeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorgster. Geen minpunt alleen aandachtspunt. Ik bestelde 500gr vlees kreeg alternatief van bijna 900gr en heb niet geweigerd.
Prima kan niet beter
Goede bezorging, wordt keurig op de aanrecht gezet, zodat ik de kratten makkelijk leeg kan maken.
Heel fijn om zo te bestellen en bezorgd te krijgen. Altijd netjes in de kratten en de service is prima! Altijd correct!
Ik heb 3 uur op mijn bestelling gewacht, niks geleverd. Toen klantenservice gebeld, doorverbonden. Plus heeft dus kennelijk een systeem dat niet garandeert dat je je bestelling krijgt…. Dus je bestelt wat en moet maar hopen dat de lokale Plus het heeft. ****** en daarbij hadden ze dan ook wel om 9.00 al kunnen bellen ipv me van 10 tot 13 laten wachten.
ik ben al jaren een tevreden klant altijd goede service enige minpuntje is dat plus meeuw niet meer op zaterdag bezorgd
Bezorgkosten zijn erg hoog in vergelijking met jumbo. Wel nette service en klantvriendelijk. Wat ik erg jammer vind van plus is dat jullie niet duurzaam zijn en op de laatste plek in klimaatplannen staan. Ik denk erover om te switchen naar jumbo vanwege deze punten.
Het is zo fijn om de boodschappen aangeleverd te krijgen!! Wat een gemak!
Ben tevreden over levering, klantcontact enz maar vind het jammer dat er altijd van iets wel een alternatief wordt aangeboden...
Netjes aangeleverd Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden welke tijd de bezorger komt. Vriendelijke bezorger Producten: 1 product van groente erg klein( knolselderij) 1 artikel niet geleverd. Wordt na een telefoontje oplossing geboden.
Zie bovenstaande, veel artikelen die in de app staan heeft mijn plus niet, persoonlijk vind ik dat jammer, want er zijn best lekkere gerechten bij en je wordt wel lekker gemaakt maar dan is het een domper als je bestelling komt en het zit er weer niet bij
bezorging meestal netjes op tijd, alleen zijn de aanbiedingen vaak al uitverkocht en dus niet meegeleverd!
Ik had op maandag een bestelling geplaatst voor vrijdag. Kom ik daar vrijdag om me bestelling op te halen blijkt dat er nog geen 20 procent van mijn bestelling geleverd kon worden na mijn ongenoegen te hebben uitgesproken en naar een passende oplossing te zoeken worden werden mij twee opties geboden of zo meenemen of laten staan en opzouten. Daarom vind ik dit de slechtste en meest duure supermarkt met de slechtste service.
Bestelling was niet kompleet en zat niet in de gevraagde doosjes
Diegene die de bestelling kwam brengen was uiterst onbeschoft Meestal tip ik ze nu niet
Soep pakket de thomaat heeft schimmel. De groenten soep bloemkool bruine plekken beetje jammer ...
ik wilde meer van het assortiment zien maar kwam steeds weer bij de aanbiedingen uit, ik wilde 500gr gehakt maar kwam bij 300gr uit. dan de aanbieding genomen van biologisch , en dat was er niet dus 300gr gewone gehakt. ik ben duidelijk nog niet thuis in het winkelen online.
Vlot geleverd. Vriendelijk bezorging
goede service
Gewoon altijd goed en super vriendelijk personeel