heel goed

zeer goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Er klopt werkelijk elke week wel iets niet.

Bestel 4 hamburgers krijg er maar 2 Bestel 3 salades 1 ervan is er niet alternatief krijg ik 2 dezelfde Dan had ik zelf wel 2 besteld van die soort Bestel noten van de aktie 1 is er niet van de aktie alternatief een hele dure andere cashewnoot. Nu ben ik jullie collega maar wel klant Andere klant gaat hier niet goed op denk ik. Ik zou zeggen bel die klant dan even,!

Nvt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Op 1 punt na.Goed.

Brand bier ( 20,65 )ipv Holgerbier.niet blij mee.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Een Vriendelijk bezorger ,goede service duidelijk overzichtelijk app om boodschappen te bestellen. Zeer tevreden over de allereerste keer boodschappen bezorgen !

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijn als jezelf niet kan halen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ideaal als het zo even uit komt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne betrouwbare service en reclame

Ik heb nu een aantal gebruik gemaakt van de bezorgservice van Plus Wallerbosch en het bevalt uitstekend. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

fijne supermarkt met vriendelijk en goed meedenkend personeel

Vaste bezorger is vriendelijk en professioneel, denkt mee indien er alternatieven moeten worden gezocht bij afwezigheid van product. Kent de voorkeuren van de klant.

Hele vriendelijke jongeman.

Had geen cash geld in huis, wilde de bezorger een tip geven. Maar dat kon jammer genoeg niet via de pin. Alle begrip voor halfvolle melk als alternatief voor magere melk. Maar kan dat niet bij bevestigingsmail mail al aangegeven worden?. Dan had ik dat alsnog kunnen wijzigen.

Onzin

Heb helemaal niks gekocht was een compleet verkeerde levering en weer terug gestuurd

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Geweldig dat bezorgen

We hadden appelsientje Sinasappelsap besteld 1+1 gratis maar we hebben er maar 1 geleverd gekregen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede app, makkelijk bestellen, goede bezorgservice!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd netjes op tijd en fijne bezorging.

Snelle en vriendelijke levering

Makkelijk bestellen, levering op tijd, assortiment mag wat mij betreft ruimer. Niet alle producten die in de winkel liggen, kunnen besteld worden. Prijstechnisch is Plus echt niet goedkoper dan andere Supermarkten, aanbiedingen daargelaten.

Teleurstellend

Alhoewel product op de website te bestellen is Kan het niet worden geleverd

Goede supermarkt

Goede produkten, goede aanbiedingen, goede bezorging

naatje

ik bestel via internet op zondag met bestelbezorgingverzoek dinsdag. lijkt ok denk je dan. maar als ik nog boodschappen toevoeg blijken mijn boodschappen pas op donderdagmiddag te kunnen worden afgeleverd, lastig voor mij, maar ja keus heb ik niet. de bezorger komt hijgend met zijn spullen aan net binnen de tijd en bij het uitpakken blijkt dat de houdbare melk niet wordt geleverd omdat deze niet in de aanbieding is. hoezo? ik heb niet besteld omdat de melk in de aanbieding zou zijn, maar omdat ik graag voldoende melk in huis heb. zelfs niet 1 pak wordt afgeleverd, terwijl het vak in de supermarkt boordevol stond zag ik bij het winkelen de dag ervoor. de bestelde meloen ziet er ingestort uit vol deuken, een oude van dagen dus, niet fijn. het regent pijpestelen, anders had ik de moeite genomen naar de winkel te gaan om deze om te ruilen, maar ook, crazy idee, want waarom laat ik mijn boodschappen thuis bezorgen? de bezorger is aardig en begrijpt mijn commentaar maar kan niet meer doen dan hij doet, nml. afleveren. het hoeft niet meer meneer Plus? dank u wel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

In de mail stond bezorger komt tussen 14.00 en 16.00 uur. Staat de bezorger om 13.oo uur voor de deur.

alles makkelijk gegaan

verder is er goed gekeken naar de houdbaarheid van de verse maaltijden(dus lang houdbaar)

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

goede ervaringen op tijd en thuisbezorging

zonder problemen afhandeling PLUS-bestelling, op naar de volgende

Buiten Gewoon Goed!

Één super oplossing voor als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf je inkopen te doen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorging. Goede uitleg over bestellen van de aanbieding..

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

precies zoals ik verwacht had.

spreekt voor zich.

Archimedeslaan 21