Altijd top artikelen en Prima bezorging, vriendelijk personeel
De eerste keer online besteld voor een familieweekend in Ellemeet. Geweldig
Bij mij wordt al ruim 4 jaar de Plus boodschappen bezorgd. Goede ervaringen mee ! Ik vind alleen jammer dat er bij vaste klanten nog steeds bezorgkosten wordt gerekend....
Ik ben zeer tevreden over de service
Op tijd geleverd, nette chauffeur en alles klopte.
Kwaliteit is goed, bezorgers klantvriendelijk, veelal bekende gezichten
Altijd goede service, helaas wel regelmatig artikelen niet voorradig.
Vriendelijk, goed, wel vrij duur.
Tegenwoordig gaat het het beter , ze bellen als er iets niet is . Om te overleggen voor alternatief
Heel positief en fijn dat jullie een vervangend artikel bezorgen als het betreffende artikel wat ik besteld heb niet aanwezig was.
Bezorging erg netjes! Vriendelijke bezorger. De houdbaarheidsdatums van sommige producten vind ik slecht. Probeer dit nog 1x. Anders voor mij geen Plus meer. Wel jammer want verder was alles dik in orde.
Mijn ervaring met thuisbezorgen is goed, echter indien er een artikel niet op voorraad is, is het alternatieve product niet altijd een goed alternatief. Dit is denk ik heel erg afhankelijk van diegene die de boodschappen voor je doet. Indien dit een jonge medewerker is die niet of weinig zelf in de keuken staat, kan het zomaar zijn dat je een alternatief krijgt dat heel anders is. Bijvoorbeeld een soja woksaus wordt dan sojasaus. En dat is toch echt iets heel anders dan een woksaus. Ook zijn er wel artikelen in de winkel aanwezig die niet in het online assortiment te vinden zijn. Bijvoorbeeld Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem. Deze is altijd aanwezig in de winkel maar niet online.
Goede service vriendelijke bezorgers. Soms wel producten beschadigd.
Weinig op aan te merken, wanneer een product niet aanwezig is bellen ze even om dit evt te vervangen. Vriendelijke bezorgers. Goede producten.
vervolgens zijn alle eerdere bestellingen verdwenen geen eerdere producten terug te vinden en waarom?
1 verkeerd product en 1 missend product.
Top.
Ben zeer Tevreden over De Bestelling
De aanbiedingen zijn niet voorradig waardoor er soms niet gratis bezorgd wordt
Mooi op tijd geleverd met goede producten en kwaliteit. Het enige wat ik mis is een exactere bezorgtijd.
Vriendelijk, behulpzaam personeel.
Snel en duidelijke levering. Alles volgens afspraak.
De bezorger mooi op tijd en vriendelijk. Bij het uitpakken van de boodschappen miste ik drie artikelen terwijl ik gebeld was voor alternatief product. Helaas moest ik zelf de producten ophalen bij de plus.
Ben heel tevreden over de plus alleen jammer als je op vrijdag of zaterdag besteld dat sommige aanbiedingen niet meer op voorraad is.