Tijdens het bestellen online verdwijnen er steeds artikelen van de bestellijst (Ongevraagd) en worden dus niet geleverd. Ook slechte synchronisatie tussen app en online bestellingen. Ook zijn er regelmatig standaard producten niet meer te leveren of "tijdelijk" niet meer beschikbaar, terwijl bij andere supermarkten het geen enkel probleem is
ik vind het prettig dat jullie zo'n breed assortiment hebben zoals drogisterij en Sorbo. een ding moet me van het hart ondanks eerdere vragen geen bevredigend antwoord ontvangen. de Rosbief is kwalitatief prima alleen die rosbief ZWEMT in zijn eigen vocht als hij bij mij bezorgd wordt. in alle andere supers en zelfs bij de zelfstandige slager als die nog leeft wordt er een vochtvanger onder afgeleverd. dit is alleen NODIG bij de rosbief alle andere vleeswaren zijn gerookt gekookt etc. . binnenkort arriveert over dit onderwerp een brief aan de Archimedeslaan. dus dat is iets wat belangrijk is. verder alle lof voor de service zoals nagezonden voetbalplaatjes die te kort waren. met de nieuwe digitale spaarwijze heb ik een probleem moet iemand uit Verweggistan uitnodigen om me daarbij te helpen zal wel door mijn leeftijd komen 86 maar niet van gisteren
Some weeks are better than others, most weeks the products I order are delivered but other weeks there are too many alternative products
1. Van te voren de levertijd bepaald, maar op he laatste moment heeft PLUS gebeld dat de levering vertraagd was. 2. Producten waren online besteld en door PLUS.nl goed bevonden. Bij het controleren van de geleverde producten bleek dat twee producten eigenhandig door PLUS vervangen werden door "soortgelijken" producten. NB. Ik doe nooit aanbevelingen hoe goed een dienst ook is. Andere klanten moeten dat zelf bepalen wel evt. aan de hand van mijn ervaringen.
Klantvriendelijke website. Goede producten , goede kwaliteit en goed assortiment. Fijn de bezorgtijd te kunnen kiezen en de bezorger te kunnen volgen. Aardige bezorgers.
Zie boven
Makkelijk, geen gesjouw met zware boodschappen
!
Boodschappen zijn op de afgesproken tijd bezorgd
Je word altijd vriendelijk geholpen en als je een vraag hebt helpen ze je
Maar helaas wel een verrotte peer erbij. Dát is nou precies waarom ik nog nooit eerder boodschappen heb laten bezorgen. Voor deze keer geen punt maar hoop dat het een volgende keer niet weer zo is. Gr. Monique Busscher
Heel blij met plus bezorging. Er zijn genoeg momenten en ook fijn dat je altijd de volgende dag een bezorging kunt krijgen. Ik vind het jammer dat je niet voor een vast bedrag per jaar altijd “gratis” kunt laten bezorgen. Dit zou ik nog echt een verbetering vinden uiteraard met een minimum order bedrag. Ook het personeel is keurig en staat je altijd vriendelijk te woord. Klant staat voorop. Zoals het hoort.
Gemakkelijk om te bestellen en alles stond klaar om af te halen. Vriendelijk personeel
X
Vriendelijke bezorger
Erg gemakkelijk. Soms niet helemaal de artikelen die je zelf gekozen zou hebben, maar prima.
De op zaterdag geleverde aubergine was op dinsdag al helemaal rot.
Ik ben blij dat ze altijd op tijd zijn en dat er altijd vervangende producten worden geleverd, wanneer spullen niet op voorraad zijn.
Snelle en uitermate vriendelijke bezorging! Al vrij snel binnen het tijdvak stond Plus al bij mij voor de deur. Op 1 product na (ananasje) was de hele bestelling compleet. Ook de afhandeling van betaling en statiegelden was vlot en alles lag netjes in een stevige krat, zoals gewenst. Super tevreden mee, ook al zat er dan 1 product niet bij (4 pakken besteld 0 voorradig). Dat was nog wel te overzien.
Ruim assortiment aan artikelen, vriendelijke bezorgers en handig een mailtje waarmee je de bezorger kunt volgen en zodoende weet wanneer je boodschappen ongeveer bezorgd worden. En laat ik ook niet vergeten, degeen die de boodschappen verzamelt! Toppie!
Het gebeurd helaas steeds vaker dat niet alle producten die besteld worden aanwezig zijn. Wat dat betreft zou de internetsite beter aa gepast kunnen worden.
Hele aardige mensen en alles altijd goed verzorgd
Het boodschappen doen in de Plus app is prettig. Behalve dan, dat als je in een productgroep op 'terug' klikt je helemaal terug gaat ipv dat de categorie sluit. Ik kan daar maar niet aan wennen. De bezorger is heel fijn en zorgvuldig. Alleen jammer dat het vlees dat bezorgd werd allemaal maar 2 dagen houdbaar is (terwijl het voor een week boodschappen is). Gelukkig zag ik 't op tijd, dus kon het de vriezer in.
Aardige medewerkers. Prima producten. Altijd op tijd bezorgd en bij evt vertraging word ik keurig op de hoogte gehouden.