Erg fijne overzichtelijk ruime winkel plus mannien met heel vriendelijk personeel

Best goed

Helaas niet alles op voorraad en klein denkfoutje met het retouren en meenemen van het statiegeldkratten maar dat is helemaal opgelost

Vriendelijke mensen

Altijd samen naar oplossingen zoeken, en super vriendelijk

heel goed

goed gereageerd op levering van vervangend product.

Vriendelijk en op tijd.

Beetje jammer

Jammer dat de bier krat holger niet op voorraad was ik bestel juist dat artikel omdat ik niet kan tillen te zwaar en mijn man de deur niet uitkan .en dat zondag de aanbieding kaas en bananen er maandag niet zijn Mvg. Carla van Uitert

Goede service, snel geleverd

Prettige ervaring, prima service, snelle levering

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, vriendelijke bezorging en de site on line bestellen heel klantvriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne producten worden vervangen indien niet voorradig. Meestal alles compleet en nette bezorgers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk te bestellen Telefonisch kontzak sls een artikel niet leverbaar is en geen vervangend artikel is Aardige en nette bezorger Al met al helemaal blij

Bijna niks op voorraad

Bijna niks op voorraad Alternatieven aangeboden die stuk duurder waren Besteld voor €15 aan Alpro producten zodat bezorgen gratis zou zijn, niet verrekend

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Te veel (verkeerde) alternatieven

Het fijne van bestellen en laten bezorgen is dat je al je boodschappen in 1 x binnen hebt. Makkelijk als je geen auto hebt of als er veel nattigheid wordt verwacht. Bij Plus Berntsen werkt het geregeld niet zo. Geen alcoholvrije wijn? Dan krijg je als alternatief alcoholrijke wijn. Ik kreeg cola regular ipv de bestelde cola zero. Toch naar de winkel dus en zie er was gewoon cola zero. Geen ongesneden brood? Dan krijg je (ander) gesneden brood. Ik heb mijn kratten maar ungeleverd. Ben ee even klaar mee.

Vriendelijke bezorging

Altijd vriendelijk en op tijd.

Goed met negatieve verassing

ik deed op vrijdag of zaterdag van de vorige week de boodschappen online. maakte dankbaar gebruik van de moment vele aantrekkelijke aanbiedingen voor mij. Plaats de bestelling in de volle overtuiging dat ik de goederen had gekocht voor de prijzen van de aanbieding. de volgende maandag werd het bezorgd en tot mijn grote verrassing bleek de aanbieding niet meer te gelden en ik het volle pond moest betalen. ergens begrijp ik de transactie. Maar aan de andere kant als ik uitgebreid doe gebruik maakt het van de aanbiedingen is het toch niet echt raar dat ik die ook verwacht voor die prijs?

Goede service van PLUS amby

99% gaat het altijd goed. Dus prima service alleen de website wil wel eens haperen als je ingelogd bent maar daar kan de lokale PLUS niets aan doen natuurlijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ben over het algemeen tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed en op tijd. Tevreden!

Bestel vaker bij jullie

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden buiten de houdbaarheid van het vlees

We zijn altijd tevreden met de bezorging en de vriendelijkheid van de bezorgers. Fijn dat er alternatieven zijn als het product niet voorradig is. Al merk ik wel dat dit vaak voorkomt de laatste tijd dat er iets niet is. De laatste tijd krijgen we vaak vlees of meerdere soorten vlees wat tot dezelfde dag goed is, en als wij al gegeten hebben dan kan ik er niks mee (ik vries niks in). Dus dat vind ik wel een minpuntje. Verder tevreden

Super goede bezorging

Super goede bezorging, goede producten en bezorgers zijn altijd klantvriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Echt probleem is de app werkt nooit

Bezorger Michel is een topper!!!!!!! Leukste bezorger van hele online boodschappen branche. Hij maakt veel goed voor plus. Mijn kritiek punt, plus app werkt nooit naar behoren. Deze keer moest ik via de website bestellen heel vervelend. Aanbiedingen zijn goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer dat niet alle produkten die in de winkel wel te koop zijn niet online te bestellen en te vinden zijn. Zeer correcte en vriendelijke bezorgers.

Keurig bezorgd

Altijd prima op tijd en klantvriendelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geweldige service keer op keer

Gewoon goed

Archimedeslaan 21