De perdrukken mag iets groter en duidelijk aan geven
Handig vond ik dat in mijn ail stond omschreven hoe lang het nog duurde voordat de bezorger er was. Ook leuk dat er een kadootje bij zat (heerlijke chocoladereep? Omdat dit mijn eerste bestelling betrof. Wel jammer dat je geen koopzegels bij online kan kopen maar dat is nergens zo helaas
vriendelijke bezorging, teveel producten wekenlang niet voorradig
De druiven waren erg slecht. De Bertolli verpakte speciaalbroden aanbiedingen waren te dicht bij de uiterste verkoopdatum en de aardappels waren ERG groot.
Niet alles is duidelijk namelijk het brood.
Alles netjes geleverd door vriendelijke bezorger en keurig op tijd. Alleen de houdbaarheid vd roerbakgroenten 2 soorten slechts 2 en 3 dagen. Vind ik wel erg kort
Altijd vriendelijke bezorgers, en vooral als je wat ouder bent, goede service's Wat mij betreft gaa zo door
Alles geleverd en super vriendelijke bezorgers
gewoon goed op tijd en correct.
same
Wordt altijd netjes en op. tijd bezorgd .
Maar de houdbaarheidsdatum van de producten kan beter
zie hierboven!
Netjes op tijd bezorgd. Alles keurig in de kratten neergezet. Vriendelijke bezorger.
fijne buurtsuperwinkel met alle aandacht voor persoonlijke wensen.Bezorgers van de boodschappen zijn echte toppers.
Coca cola Zero 8x250 ml set, gekregen 2 flessen a 1,5 ltr. Ik bestel blikjes en geen flessen. Dat doet men ook met de Fanta Orange. 4 artikelen besteld, waaronder melk, ñiet in voorraad Chocolade en mandarijnen onder in de krat, zware flessen er boven op
Attent en meedenkend
Beter controleren op het aantal Pluszegels
Producten helemaal compleet zoals ik het besteld had, en de bezorger was héél vriendelijk en 2 uur eerder dan oorspronkelijk gepland was. Prima.
Prima service zoals altijd
goede service vriendelijke bezorging
Zie titel
ben begonnen in corona tijd, nog steeds maak ik er gebruik van, ik ga als ik zin heb af en toe naar de plus hier dichtbij
Vaak producten niet geleverd ook geen vervanging